Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Despre iubire și curaj, pe scena Teatrului Gong

Despre iubire și curaj, pe scena Teatrului Gong

Animalele fantastice și eroii nemuritori vor ajunge pe scena teatrului „Gong”, joi, 23 februarie, de la ora 18:30. Cei mici sunt invitați să descopere frumusețea teatrului de animație cu păpuși la spectacolul în limba germană „Da Yang und Die Prinzessin Da Yin”.

„Da Yang und Die Prinzessin Da Yin” este un spectacol inspirat dintr-o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani și îi aduce pe scenă pe actorii Andrei Hansel, Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler.

Accesul publicului la spectacolele de teatru se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro) sau la Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus