Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
15°C

Fabritius, sibianul din Bundestag: Din România am primit nişte lecţii de democraţie geniale

Fabritius, sibianul din Bundestag: Din România am primit nişte lecţii de democraţie geniale

Bernd Fabritius, sibianul născut în Agnita, membru în Bundestag din partea Uniunii Creştin Sociale se declară îngrijorat de tendinţele naţionaliste de la diverse emisiuni tv din țară. Fabritius susține că apreciază “lecţia de democraţie” dată de societatea civilă din România prin protestele masive de stradă faţă de OUG 13, într-un interviu acordat postului de rafio RFI. “Mă bucură că şi politicul din exterior plasează România în momentul actual în rândul dascălilor de onoare. Din România am primit nişte semnale, nişte lecţii de democraţie geniale, văzând demonstraţiile unei societăţi mature, care nu permite unui Guvern în derapaj să deterioreze statul de drept. Astea sunt nişte lecţii care cu mare mândrie s-au văzut”, a declarat Bernd Fabritius la RFI.

Sibianul spune că românii sunt cei mai câștigați în urma protestelor.  “A câştigat mult societatea, a câştigat imaginea publică despre români, dacă generalizezi în acest fel. Mulţi colegi din Bundestag au venit, m-au bătut pe umăr şi-au spus: Ei, bravo, românilor ce faceţi! Dar a pierdut regretabil din nou credibilitatea în guvernarea ţării”, spune parlamentarul german de origine română. Totodată, acesta se arată îngrijorat de tendinţele naţionaliste de la diverse emisiuni tv: “Pe mine mă îngrijorează mai mult tendinţele pe care le privesc în diferitele emisiuni tv, care continuă o dezbinare a societăţii prin poziţii naţionaliste, prin poziţii care instigă ura faţă de etnii care locuiesc în România”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 4 ani

herr! lectii geniale sau GENITALE? stu unii ce stiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, da' tu alta treaba nu ai? Oare in Jermanica, umbla câinii cu covrigi in coada, pentru bătrânii sași si șvabi "repatriati" din Romanistan,asa cum ne considerati voi?...
Raspunde

Oups

Acum 4 ani

Nu inteleg de ce nu te baneaza adminul acestui site , si de ce iti permite sa iti expui laturile si elucubratiile aici!! Esti de o prostie incomensurabila, si trist e ca chiar te crezi funny..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus