Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
29°C

În februarie, spectacolele de balet ale TBS se dansează cu casa închisă

În februarie, spectacolele de balet ale TBS se dansează cu casa închisă

Primul spectacol de balet al TBS din luna februarie s-a dansat vineri, 10 februarie, cu casa închisă. La fel se vor juca și celelalte serii de spectacole, ale căror bilelte au fost deja vândute. Pe lângă spectacolele de la Sibiu, TBS a fost prezent și la Târgu Jiu. 

„Anna Karenina”, primul spectacol de balet prezentat de Teatrul de Balet Sibiu în luna februarie, s-a dansat vineri, 10 februarie 2017, cu casa închisă. Seria spectacolelor deja vândute integral continuă cu trei gale de balet, care se vor dansa vineri, 24 februarie 2017, de la ora 19:00, la Sala Thalia, și miercuri, 1 martie 2017, de la ora 12:15 și de la ora 13:45 – matineu de balet pentru elevii Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu. Gala de balet TBS

Balerinii sibieni au urcat pe scena teatrului din Târgu Jiu cu o gala de balet în cadrul spectacolului „Brâncuși – Zbor și dor”, duminică, 19 februarie. Acesta a celebrat 141 de ani de la nașterea sculptorului român Constantin Brâncuși, iar pe ascenă au evoluat, alături de Teatrul de Balet Sibiu, soprana Felicia Filip, actorul Mircea Diaconu și Ansamblul artistic profesionist „Doina Gorjului”. La eveniment au participat mai bine de 200 de spectatori, sala de spectacole fiind neîncăpătoare. Pentru toți cei care nu au reușit să ocupe un loc în sală, în fața teatrului a fost montat un ecran de proiecție, unde a fost transmis live întreg spectacolul.

TBS laTg.Jiu- credit foto - cult-ura (7)

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro și kompostor.ro sau direct de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu – secțiunea bilete. În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau în seara spectacolelor, în limita locurilor rămase disponibile. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, au cumva in repertoriu, si "dansu pinguinilor"?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus