Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Liderul galeriei CSU Sibiu a primit interzis la meciuri timp de un an

Liderul galeriei CSU Sibiu a primit interzis la meciuri timp de un an

În urma meciului disputat de U Banca Transilvania Cluj Napoca și Steaua CSM EximBank București din data de 16 februarie 2017 în cadrul semifinalelor Cupei României la baschet masculin, șase suporteri au fost sancționați de către Jandarmeria Română.

Dintre cele șase persoane cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani face parte și liderul galeriei de la BC CSU Sibiu.

 ”În data de 16.02.2017, în urma desfăşurării meciului de baschet dintre BC Steaua Bucureşti şi BC Cluj-Napoca, dispozitivul de jandarmi a fost solicitat de către firma de pază care asigură mãsurile de ordine şi siguranţã în interiorul arenelor sportive, deoarece un grup de șase tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani a provocat scandal în interiorul arenei sportive.  În urma vizionării probelor video puse la dispoziţie de către organizatori, au fost identificate toate persoanele implicate, acestea fiind sancţionate în conformitate cu prevederile legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive,  cu amenzi cuprinse între 150 si 500 lei precum şi sancţiunea contravenţionalã complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au sãvârşit fapta pe o perioadã de un an.” se arată în comunicatul de presă emis de Jandarmeria Sibiu.
Întrebat fiind de cele întâmplate, liderul galeriei sibiene nu a dorit să comenteze.

Sursa foto

 

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, fugi de-aici, ala nu-i de-al nostru, e liderul "galeriei" steliste, manifestacu' cela, de ne-nedemna sa cetim cu capu-n jos din cărțile de bucate, in Piața Mare...Oare nu-si zicea Apostolu'?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

el

Acum 5 ani

Cred ca i se trage de la proteste...implicand galeria CSU
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

La proteste au participat zeci de mii de sibieni care nu fac scandal. Care este legatura?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus