Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Copiii sibienilor au obținut locuri fruntașe la concursul „Little Miss&Mister World România”

Copiii sibienilor au obținut locuri fruntașe la concursul „Little Miss&Mister World România”

70 de copii din toată țara au participat duminică, 26 februarie, la finala concursului „Little Miss&Mister World România”, desfăşurată la Bucureşti. Printre participanți au fost și câțiva sibieni care s-au întors acasă cu premii importate. Și câștigătorii titlului de cei mai frumoși copii din țară la categoria de vârstă 4-6 ani sunt tot din Sibiu.

Copii din orașe precum București, Constanța, Pitești, Ploiești, Sibiu, Tg Jiu și Târgu Mureș s-au întrecut duminică pentru titlul de „Little Miss&Mister World România”. Chiar dacă frumuseţea a fost raţiunea întregii competiţii, talentul şi încrederea în forţele proprii au făcut diferenţa dintre zecile de participanţi.

„Toți câștigătorii au urmat cursurile Școlii de Modeling Cleopatra Popescu din Sibiu, iar rezultatele obţinute ne arată că sedinţele de pregătire desfăşurate reuşesc să îşi atingă obiectivele stabilite: ținută corectă a corpului, mers și prezență scenică, mobilitate, dezinvoltura, înlăturarea tracului scenic, învingerea emoțiilor din fața aparatelor foto sau a camerelor de filmat, dobândirea încrederii în propria persoană, socializare”, transmite Cleopatra Popescu-Bojor, manager Cleopatra Models.

Sofia Borbely copil fetita concurs

Debutul evenimentului a fost unul de bun augur participanții sibieni: ambele premii ale concursului de popularitate fiind câştigate de către doi copii din de aici: Ariana Blotor la secţiunea fete şi Mario Sonu la secţiunea baieţi. Probele concursului au fost trecute cu lejeritate de reprezentanţii Sibiului, iar juriul evenimentului a decis ca alte cinci distincţii să fie acordate micilor sibieni: - în clasamentul general, secţiunea fete, Alexandra Ihu a câștigat premiul al doilea; - în clasamentul general, secţiunea băieţi, Mario Sonu a ocupat locul secund; - Sofia Borbely a câștigat titlul de cea mai frumoasa fetița din România la categoria de vârsta 4-6 ani iar Eric Draghiciu premiul pentru cel mai frumos băiețel din România la aceeași categorie; -Miriam Stoia a câștigat locul 1 la categoria de vârsta 10-11 ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, ai faini ni-s, nu-i asa, ca doar nu-s "metisati" cu alte "specii"!... Am "noi" grija personal de asta.....Daca-s si tot atat de deștepți, succesu' in cariera de "căpșunar" vine de la sine!....
Raspunde

John

Acum 5 ani

Frustratule,da-ti un cartus in capatana,nu mai batjocori orice articol TS cu prostiile tale!
Raspunde

Poselene

Acum 5 ani

De unde apar cretini de genu' e-manuelei? Daca esti urata?... Probabil, da! Macar, taci dracului, nu-ti arata frustrarea ta personala atacand niste copii , nici macar nu ti-a cerut cineva parerea, te-ai bagat singura in seama aiurea si pe langa subiect.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, tu si bouleanu de mai sus sunteti niște "nimeni"?....
Raspunde

Un Sibian

Acum 5 ani

e-Manuela probabil ca si-ar fi dorit o carieră cariera in filmul cu acelasi nume ... dar pentru a fi actrița inainte de toate trebuie sa ai ceva la mansardă si ei ii lipseste cu desăvârșire materia cenusie, iar neuronul pe care il are probabil ca s-a plictisit si a refulat in cateva randuri incoerente. Ferească Bunul Dumnezeu ca astfel de specimene sa se înmulțească!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, esti un nostalgic ce visează la "pui" cu trei picioare!... Nu-ți pierde speranța, stai pe-aproape....
Raspunde

poselene

Acum 5 ani

Niste ''nimeni'' vorbesc cu o inchipuire, ce inseamna ''nenea''? Alungati e-manuelele din preajma voastra sa nu ne strice feng-shuy-ul. Habar nu ai cu cine vorbesti si faci si pe inteligenta(ul) Apropo, eu nu intru in polemici idioate dar de data asta cineva a sarit calu' si cred ca ar fi bine sa te opresti(deoarece tu ai sarit calu')- faci asta daca ai macar o leaca de suflet, nu cred ca sti se inseamna un copil, probabil ai uitat de pe vremea cand erai si tu asa suflet nobil si cu siguranta nu ai copii, iar ce au facut acesti copii, ca efort, si prin ce au trecut ei si ce e in sufletelul lor este peste imaginatia ta. Si de ce p... la mea te-ai bagat tu in seama aiurea? ce vrei sa demonstrezi ? Fii macar coerenta.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, doar prostii mai sunt atat de plini de sine cum esti tu....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus