Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

De 8 martie, femeile nu plătesc intrarea la Teatrul Gong

De 8 martie, femeile nu plătesc intrarea la Teatrul Gong

Doamnele și domnișorele vor avea intrarea gratuită la spectacolul „Da Yang și Prințesa Da Yin” de la Teatrul „Gong” din 8 martie. Acesta va avea loc de la ora 18:00 și va fi urmat, o oră mai târziu, de un atelier introductiv de tango argentinian, cu intrarea gratuită pentru toți participanții.

Pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele vor avea intrarea gratuită la acest spectacol în baza unui voucher atașat la biletele achiziționate pentru copii. Pe scena teatrului Gong, actorii vor recrea una dintre cele mai frumoase povești orientale. „Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Prețul unui bilet la spectacol este de 7 lei, tarif unic. Tichetele gratuite pentru doamne și domnișoare se emit exclusiv la agenția de bilete de la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00).

Cei interesați să descopere magia pașilor de tango argentinian sunt invitați de la ora 19:00, în Sala Studio a teatrului pentru a participa la un atelier introductiv coordonat de Alexandra Cindrea. Tangoul este o muzică atemporală, o cultură vie și efervescentă, dar mai ales un dans social care nu ține cont de vârstă. Programat special de 8 martie, acest eveniment oferă o alternativă bună de petrecere a timpului liber și un cadou special pentru cele mai importante persoane din viața noastră, fie că vorbim de mama, iubita sau soția noastră. Participarea la acest atelier este gratuită pentru toți participanții, în limita a 25 de locuri. Înscrierile la acest atelier se fac online, printr-un mesaj trimis la adresa ticketing@teatrulgong.ro.

Comentarii

1 comentarii

Georg

Acum 4 ani

"De 8 martie, femeile nu plătesc intrarea la WC-urile publice" ar fi fost mult mai generos fata de femei... Dar ar fi facut gaura la BUda, pardon, BUget...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus