Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

1 Mai: polițiștii vor supraveghea zonele în care se ieșea la iarbă verde

1 Mai: polițiștii vor supraveghea zonele în care se ieșea la iarbă verde

200 de forțe de ordine vor fi prezente în stradă în perioada 1 - 3 mai, iar polițiștii rutieri vor acționa cu aparatele radar, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

"Ne apropiem de 1 Mai care, pe lângă Ziua Internaţională a Muncii, este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel 1 Mai şi să respectăm distanţarea socială, restricțiile prevăzute de Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă. Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie", transmit reprezentanții IPJ Sibiu, printr-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Aceaștia atenționează că accesul este restricționat în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde, iar echipajele de poliție rutieră, ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști locali și militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se iese la grătar.

"Nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Nu se va arăta toleranţă faţă de cei care nu înţeleg să respecte eforturile colective depuse în vederea reducerii numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbători acasă, doar în familie. Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei", mai arată sursa citată.

Polițiștii sibieni reamintesc regulile pe care trebuie să le respecte toată lumea:

- Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. - Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Deutsche Welle

Acum 3 ani

Traiasca Ordonantele Militare pe timp de PAAAACE ! :(
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 3 ani

Si daca prind pe cineva, le confisca gratarul, micii, pulpele, mustarul si berea...
Raspunde

Nelu

Acum 3 ani

Prin urmare , maine n-o sa merg cu lenuta la mici si la bere in Dumbrava...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Oigo

Acum 3 ani

Stam in casa. De scarba
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Erlkonig

Acum 3 ani

Crezi ca la spital era mai bine, ipocritule?
Raspunde

Uniunea lingatorilor de mici

Acum 3 ani

Spune NU micilor de 1 mai, stai acasa! PS: Nu mai fiti balcanici medievali indobitociti sute de ani de influentele otomane!
Raspunde

tot, eu

Acum 3 ani

mai bine mor decat sa nu mananc 5 mici, 3 pulpe si 5 carnati stropiti de o lada de bere, la Curmatura, unde las 50 de kg de mizerie, ca doar odata pe an e 1 mai, nu?
Raspunde

grigore alexandrescu

Acum 3 ani

Mai du-te, mai, lupul moralist! uite cine ne ironiza! Stia acasa mananc si ascunde gunoiul sub pres!zupa si rasol
Raspunde

/////

Acum 3 ani

Pierd vremea degeaba. Pe vremea asta cine merge la gratar? Macar nu ne ofticcam pt. ca stam in casa!
Raspunde

Uniunea lingatorilor de mici

Acum 3 ani

Mie imi pare rau ca a fost vremea urata, ca altfel v-ar fi ars astia niste amenzi mai ceva de cum ardeti voi micii pe gratar pentru ca nu stiti sa-i preparati :)))) poate data viitoare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus