Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Bikini Race și Slide and Freeze încheie sezonul la Arena Platoș Păltiniș

Bikini Race și Slide and Freeze încheie sezonul la Arena Platoș Păltiniș

După ce a intrat cu mașina pe pârtia principală a complexului și a distrus porțiunea de frânare, un șofer teribilist a fost de acord să sponsorizeze o excursie la Păltiniș pentru 19 copii din medii defavorizate.

Cei 19 copii au sosit weekendul trecut la Păltiniș și sunt elevi ai școlilor 10 și 11 din municipiul Sibiu.

Majoritatea au fost pentru prima oară la Păltiniș și au avut ocazia de a se plimba cu telescaunul, să folosească banda rulantă, iar apoi au trecut la sănii și tubing.

„Am dorit să transformăm o faptă rea într-o faptă bună. Bucuria acestor copii a meritat întreg efortul și ne bucurăm că am reușit să facem atâți copii fericiți”, spune Andy Fazekas, unul dintre proprietarii resortului din Păltiniș.
copii la APP

Duminică, 5 martie 2017, concurente din toată țara se vor întrece pentru titlul concursului Bikini Race și o excursie all-inclusive, la surf, în Tenerife. Concursul începe la ora 12:00, iar concurentele vor trebui să treacă prin mai multe probe îmbrăcate doar în costume de baie.

Ultimul concurs al sezonului este Slide and Freeze, un concurs în care participanții vor avea în față un lac artificial de 10 x 6 metri.

Concursul va avea trei categorii: jump & freeze, unde se va puncta cea mai dificilă acrobație, slide & freeze, categorie eliminatorie unde concurenții vor trebui să traverseze lacul pe schiuri sau pe placă urmând să piardă din viteză pe măsură ce startul se va apropia de marginea lacului și categoria ambarcațiuni, unde se vor primi puncte și pentru creativitate, și pentru impresia artistică dar și pentru alunecarea pe zăpadă și pentru acvaplanare.

Cea mai ingenioasă construcție va fi premiată cu 1000 de lei. Restul câștigătorilor vor fi premiați cu invitații la Electric Castle și Airfield Festival, vouchere de cumpărături, o pereche de schiuri și o placă de snowboard, plus multe alte surprize. Concursul are loc în data de 12 martie 2017

 

 

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Bsi_Hermmanstadt

Acum 7 ani

Frumos, felciitari pentru fapta buna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus