Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Premieră la Naționalele de Judo. S-au acordat și premii în bani

Premieră la Naționalele de Judo. S-au acordat și premii în bani

Sibianul Daniel Natea, cel mai bun judoka al României, a câștigat Campionatul Național de Judo la seniori, la categoria +100 de kilograme și la categoria Open.

Evenimentul a avut loc la Sala Sporturilor din Cluj Napoca și a fost cea mai importantă competiţie de judo organizată pe plan naţional, la care au participat peste 500 de sportivi legitimați la mai multe cluburi din țară.

Pentru prima oară, s-au acordat şi premii în bani, în valoare de 100 000 de lei. Câștigătorii au fost răsplătiţi cu 2000 de lei, ocupanţii locului doi cu 1000, iar medaliaţii cu bronz cu 500 de lei.

Noua vicepreşedintă a Federaţiei Române de Judo, Alina Dumitru s-a arătat încrezătoare în ceea ce priveşte viitorul acestui sport.

„Am avut sportivi care au luptat foarte bine. Viitorul sună bine. Sperăm să meargă ei în continuare, să îşi dorească să ajungă la Jocurile Olimpice şi să cucerească o medalie olimpică”, a declarat campioana olimpică de la Beijing.
În prezent, Daniel Natea este ocupantul locului doi în ierarhia mondială la judo, la categoria +100 de kilograme.

Sursa foto

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus