Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
33°C

Șovăială insistă pentru campusul abandonat de la Cristian

Șovăială insistă pentru campusul abandonat de la Cristian

Campusul Agro-Montan de la Cristian trebuie finalizat, susține deputatul liberal Constantin Șovăială, în urma unei discuții cu primarul comunei, Ioan Seuchea. ”Investiția a fost începută la Cristian în urmă cu peste zece ani și abandonată de Ministerul Educației după realizarea parțială a unor construcții și după cheltuirea unor sume importante în rețele, împrejmuire și drumuri. Acolo ar urma să se specializeze în meserii aproximativ 300 de tineri/ serie. Campusul este prevăzut să dispună de spații de școlarizare, ateliere, terenuri de sport și așa mai departe pe o suprafață de peste 25.000 mp. Ministerul Educației nu și-a respectat obligațiile financiare prevăzute în contract, iar Primaria Cristian, pe bună dreptate, încearcă să afle ce se întamplă cu acest proiect”, spune Constantin Șovăială adăugând că problemele semnalate de Ioan Seuchea vor ajunge la Ministerul Educației.

Deputatul anunță că va continua săptămânal deplasarile în circumscripție, iar în nordul județului Sibiu sesizările cetățenilor pot fi preluate și de secretariatul Cabinetului Parlamentar, din Piața Ferdinand nr.1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus