Duminică,
14.08.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Chiar dacă meteorologii anunță ploi în acest sfârșit de săptămână, asta nu ar trebui să vă țină în casă. Dacă vă petreceți aceste zile în Sibiu nu trebuie să ratați spectacolele propuse de Teatrul Național „Radu Stanca”, dar nici cele de la Teatrul „Gong”.

Vineri, 17 martie

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „O noapte furtunoasă”.

Sâmbătă, 18 martie

Pentru cei mici, atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00, la Teatrul „Gong”, vor fi ateliere de meșterilit. Acestea sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între șase și zece ani. Tot aici, de la ora 11:00 se va prezenta „Povestea lui Rapunzel”. Aceasta se va relua de la orele serii, de la 18:00.

Rapunzel gongÎncepând cu ora 19:00, la Sala Thalia va avea loc Festivalul - concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”. Tot de la aceeași oră, sibienii sunt așteptați să ia parte la spectacolul „Felii” de la Teatrul Național „Radu Stanca”.

Duminică, 19 martie

La Teatrul „Gong”, începând cu ora 11:00, se va prezenta spectacolul „Jucați- vă cu noi”. De la ora 18:00, la Sala Thalia va contnua Festivalul - concurs al cântecului popular românesc „Lucreția Ciobanu”. La Teatrul Național „Radu Stanca”, sibienii sunt puși față în față cu spectacolul „Iubire cu năbădăi”, de la aceeșai oră.

„Kong: Skull Island”, „Moonlight” și „Sleepless” sunt numai câteva dintre filmele care vor rula în acest sfârșit de săptămână la Cinema Arta Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus