Sâmbătă,
03.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

500 de judoka din toată țara se întrec pe tatami la Cupa de Judo Miado's

500 de judoka din toată țara se întrec pe tatami la Cupa de Judo Miado's

Pe 26 martie, Clubul Sportiv Miado's îi invită pe iubitorii de sport la cea de-a doua ediție a Cupei de Judo Miado's, care se va desfășura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu.
Aproximativ 500 de sportivi, reprezentați ai celor mai renumite cluburi de profil din țară vor susține meciuri la categorii de vârstă sub 16 ani, începând cu ora 10:00. 
Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv Miado's Sibiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Județean Sibiu şi Direcția Județeană pentru Sport șTineret Sibiu.
La eveniment s-au înscris peste 500 de participanţi de la 45 cluburi de profil venite din toată țara.
”Ne dorim să perpetuăm ceea ce a adus România pe harta lumii, și anume sportul. Dacă noi nu aveam sportivi de mare calibru, probabil că am fi rămas niște anonimi. Desigur, unul dintre obiective este și acela de a ne promova ca și club, mai ales după ce ediția de anul trecut a fost un real succes, din punctul meu de vedere. Sper din tot sufletul ca tinerii să conștientizeze faptul că este mai sănătos să faci sport și să îți petreci timpul făcând mișcare în loc să ieși prin baruri sau cafenele” a declarat pentru Turnul Sfatului, Dorin Savu, vicepreședintele clubului.
 Competiţia va începe duminică, 26 martie 2017, ora 10:00, în Sala Transilvania din Sibiu, cu festivitatea de deschidere, urmată de întrecerile sportive la disciplina judo.
.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus