Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Turcan: Ultimul proiect al PSD de grațiere este o făcătură

Turcan: Ultimul proiect al PSD de grațiere este o făcătură

Biroul Permanent Național al PNL a adoptat luni trei rezoluții, una dintre acestea referindu-se la respingerea proiectului legii grațierii, care se află în dezbateri la Senat. "În opinia noastră, grațierea trebuie să fie un act de clemență, un instrument prin care să ajungem la depopularea penitenciarelor și la îmbunătățirea condițiilor de viață din penitenciare. Prin proiectul PSD, îmbunătățit, aș spune, în ghilimele, de către domnul Șerban Nicolae, observăm că în grațiere intră pedepsele și pentru fapte de corupție și pentru abuz în funcție și pentru mărturie mincinoasă. Eu nu cred și noi nu credem că este o coincidență că sunt exact infracțiunile de care sunt acuzați capii conducerii alianței de guvernare. Așadar, acest proiect al PSD de grațiere este o făcătură și PNL nu poate decât să respingă proiectul marca PSD de grațiere, pentru că nu duce nici la depopularea din penitenciare, nu duce nici la condiții mai bune de detenție și nu creează nici clemență pentru niște oameni care au greșit", a spus Turcan, la Palatul Parlamentului, citată de Agerpres.

O altă rezoluție adoptată de conducerea PNL este legată de Programul Național de Dezvoltare Locală și de cei 30 de miliarde de lei care urmează să fie cheltuiți de către Ministerul Dezvoltării pe PNDL.

Cea de a treia rezoluție se referă la faptul că PNL va sprijini, în Parlament, creșterea salariilor primarilor.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, sa-ntelegem ca sunteti suparati pentru faptul ca propunerea d-nului George Busoi privind posibilitatea executarii detentiei la "frecventa redusa" in zilele de sambata si duminica a fost respinsa?...
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

ehe asta a invatat pdlista basista la moscova?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus