Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Mitroplitul Ardealului a văzut în ce condiții nasc sibiencele și le-a binecuvântat

Mitroplitul Ardealului a văzut în ce condiții nasc sibiencele și le-a binecuvântat

Maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu a primit vizita Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. Acesta a oficiat o slujbă de binecuvântare a mamelor şi a viitoarelor mame, iar la final le-a adresat câteva cuvinte cu privire la minunea nașterii și a vieții.

Cu ocazia apropierii sărbătorii Buna Vestire, părintele Mitropolit le-a oferit flori mamelor şi tuturor femeilor prezente, iar reprezentanţii Departamentului de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului au oferit daruri mămicilor şi gravidelor.

„Am venit aici cu mare bucurie și am așteptat momentul acesta și dacă Dumnezeu ne ajută, în fiecare an vom veni înainte de praznicul Bunei Vestiri să binecuvântăm dragostea pe care dumneavoastră, ca mame, o manifestați față de Creator, față de Dumnezeu, care v-a trimis vestea cea bună a zămislirii în pântece a unui prunc și a aduce în lume cea mai mare bucurie pe care poate să o aducă ființa umană. Aducem în același timp și binecuvântare medicilor, care răspund lui Dumnezeu cu aceeași dragoste, ajutându-vă pe dumneavoastră să dați naștere la viață: minunea care se petrece cu noi, în noi, lângă noi, în casele noastre și care este cea mai mare minune. (…) Am venit să ne exprimă bucuria și să-l rugăm pe Dumnezeu să vă binecuvânteze viața pe care o aveți de acum înainte, să binecuvânteze lucrarea aceasta minunată de aici, unde este un sanctuar, iar toți cei care lucrează în acesta sunt oameni binecuvântați de Dumnezeu”, a spus IPS Mitropolitul Laurenţiu.

laurentiu streza maternitate (2)

laurentiu streza maternitate (3)

Comentarii

6 comentarii

J.C.

Acum 4 ani

Biserica stie numa sa primeasca donatii.... ar fi putut sa faca ei o donatie si sa modernizeze o sectie a spitalului, ca au de unde. Dar e mult mai simplu sa faca un pic de baie de multime Laurentiu.
Raspunde

Forseti

Acum 4 ani

Cand ii vad mutra nesimtitului si perversului astuia mi se face rau. In Romania secolului 21 preotii si politicieni sunt cele mai corupte si infecte personaje. Aurifera la loc de cinste in jurul gatlejului.... javra!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, asta inseamna ca I.P.S.a dat dezlegare la "maciuci"?....Doamne Binecuvantat Fie Numele Sau!...
Raspunde

Baba

Acum 4 ani

Pune-i capison inainte ca altfel,la anu' pe vremea asta,vrei nu vrei, pupi poala popii!
Raspunde

Odin

Acum 4 ani

Am crezut că anuntă și el reduceri pentru boteze sau vouchere gratuite. Dar a venit doar să supravegheze "producția"! ☺
Raspunde

Mama

Acum 4 ani

Foarte frumos, dar trebuie si un pic de realism si cumpatare. Femeile normale ajung la celelalte sectii ale spitalului bolnave si obosite iar preotesele si tigancile stau cate 10 ani in cresterea copiilor pe banii statului si-apo cer ajutoare sociale si pensii. De unde, daca nu muncesc decat la cratita?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus