Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Nicolae Neagu: Guvernul României este şi al judeţului Sibiu

Nicolae Neagu: Guvernul României este şi al judeţului Sibiu

Deputatul PNL Nicolae Neagu cere Guvernului Grindeanu împărțirea echilibrată a celor peste 30 de miliarde de lei, pentru proiectele din localitățile din toată țara. ”Sper că proiectele depuse de primarii din judeţul Sibiu, indiferent de partidul din care fac parte, vor întruni condiţiile de finanţare necesare. Guvernul României este şi al judeţului Sibiu şi chiar dacă acesta este susţinut de o majoritate parlamentară PSD-ALDE, va găsi de cuviinţă să înţeleagă că beneficiarii investiţiilor solicitate sunt cetăţenii egali în drepturi, plătitori de taxe şi impozite, indiferent de preferinţele lor politice”, susține deputalul liberal.

Ministerul Dezvoltării Regionale (MDRAPFE) are prevăzut în Planul Naţional de Dezvoltare Locală suma de 2,27 miliarde de lei ca şi credite bugetare, respectiv 30 miliarde de lei prin credite de angajament conform OUG 6/2017. ”Autoritățile locale sibiene au transmis, în termenul prevăzut,17.03.2017, proiectele pentru localităţile lor vizând în principal lucrări de apă şi canalizare, infrastructură rutieră, poduri şi podeţe şi şcoli. Sper ca Ministrul Dezvolării şi responsabilii guvernamentali să îşi onoreze promisiunea de a nu politiza repartizarea fondurilor şi să ţină cont doar de necesităţiile obiective ale solicitanţilor. Bugetul de stat nu a fost prea darnic cu investiţii publice majore la nivelul judeţului Sibiu şi amendamentele PNL la bugetul de stat au fost respinse, din păcate, în plenul comun al Camerei Deputaților şi Senatului”, mai spune Neagu.

”Ca şi în cazul demarării proiectului pentru noul Spital Judeţean de Urgenţă Sibiu, mizez pe unitatea de actiune a parlamentarilor de Sibiu in vederea susţinerii proiectelor de dezvoltare a comunităţiilor sibiene, în limitele legii”, Nicolae Neagu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, oar' la PNL, nu s-ar putea da un ordin astfel incat, in loc sa vorbesti degeaba mai bine sa taci degeaba?...
Raspunde

Bibicu

Acum 7 ani

Neagule ai dus Metalcarul la fier vechi si acuma vorbesti de dezvoltarea Sibiului ,Doamne cât tupeu!?!?
Raspunde

Vecina

Acum 7 ani

Nu-ți fie frica Neagule ca prinzi si tu o bucata de tort de la guvern de aia te arde pe tine nu de județ si de Sibieni doar se știe ce hraparet esti cind e vorba de tort
Raspunde

Vecina

Acum 7 ani

Vezi sa nu ți se aplece
Raspunde

Carmen

Acum 7 ani

Sa ai un asa individ in partid e o mare rusine. Cand tot orasul stie ce caracter are acest fals care a ajuns parlamentar, te mai miri ca nu au mai iesit oamenii la vot?
Raspunde

dancp2

Acum 7 ani

da dna dar a fost votat,/de sibieni in colegiul lui/asa ca 4 ani e prlamentar
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Si din aceasta cauza a luat P.N.L-ul asa scor slab , ca a bagat aceste fosile pe liste gen Neagu etc. . Un arogant fata de oameni chiar si de acei care iau facut campanie .
Raspunde

Tudor Vianu & company

Acum 7 ani

Dar Metalcar al cui e ? Tot al județului ?
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Nicolae Neagu: Guvernul României este şi al judeţului Sibiu -Pai da, sa ascultati, sa fiti cuminti, sa faceti numai ce va spunem, ca NOI suntem PESTE VOI, fir-ati ai dracului de aia de peste munte. Mai vreti si bani, ca voi ni i-ati dat? Odata va dau o Ordonanta de Urgenta sa n-o puteti duce...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus