Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Kickboxing Hard Workout. Două titluri de campion în week-end

Kickboxing Hard Workout. Două titluri de campion în week-end

Echipa sibiană Kickboxing Hard Workout s-a întors de la Campionatul National de Freestyle  Kickboxing ce s-a desfășurat ieri la București cu două titluri de campion și alte trei locuri doi. Lucian Lăcătuș a devenit campion național Freestyle Kick  la categoria -35kg și campion național K1 Light la categoria -35 kg. Philip Morar a ocupat locul 2 la K1 Light -55 kg, iar Denisa Săraru locul 2 la Freestyle Kick Fete -55kg și locul 3 la K1 Light -55 kg. La acest campionat nu a mai fost nici o altă echipă din Sibiu.

Cu o săptămână înainte, același lot a participat la Campionatul National de Kickboxing organizat de Federați  Romana de Arte Marțiale de Contact, la Tulcea de unde s-a întoors cu următoarele rezultate: Lăcătuș locul 2 la Light Contact -37 kg; Morar locul 2 la Kick Light -55 kg și locul 3 la Light Contact. Săraru a ocupat locul 2 la Kick Light  Contact Fete -50 kg și locul 2 Kick Light Fete -50 kg. De asemenea, Lăcătuș a devenit Campion Națională la Muay Boran în 25 februarie la Buzău. ”Lotul clubului a fost format din următorii sportivi: Lăcătuș Lucian 12 ani, Morar Philip 13 ani, Săraru Denisa 16 ani. Ne antrenam la Hard Workout Club Sibiu in str Abatorului nr 19 unde avem Kickboxing copii si adulți, Aikido, Karate Shotokan, TRX, Circuit Training, Aerobic, Dansuri, Morning Workout, Cardio Kickboxing”, spune antrenorul echipei, Radu Țicău.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Adrian Mihai

Acum 5 ani

Felicitări!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus