Miercuri,
27.01.2021
Parțial Noros
Acum
-1°C

Riscurile șoferilor care intră în șantiere: un mureșean a fost înfrânt pe Aleea Biruinței

Riscurile șoferilor care intră în șantiere: un mureșean a fost înfrânt pe Aleea Biruinței

Șoferul unei mașini înmatriculată în județul Mureș a rămas cu mașina blocată într-o groapă ascunsă în șantierul Aleii Biruinței.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, imaginile fiind trimise de un cititor al Turnul Sfatului. Aleea Biruinței a intrat în lucrări de modernizare laolaltă cu întreg lotul doi al cartierului Hipodrom II. Reprezentanții șantierului arată că accesul pe respectiva alee a fost restricționat pe perioada lucrărilor, fapt semnalizat prin panouri pe care scrie „Atenție! Șantier în lucru! Pericol de accidente!“. De altfel, șoferul ghinionist nici nu a luat legătura cu reprezentanții șantierului.

masina groapa 2

Lucrările de reparații capitale ale lotului 2 de străzi din cartierul Hipodrom II a fost atribuit prin licitație firmei Geiger Transilvania, pentru suma de 5,59 milioane de lei. Lucrările prevăd modernizarea a 2,6 km de străzi, a aproape 15.000 de mp de parcare și a trotuarelor din zonă. Pe lângă rețeaua electrică de reabilitat, caietul de sarcini prevede și introducerea cablajului metropolitan pe o lungime de 13,5 km. Termenul de finalizare a lucrărilor este de zece luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Acest ordin a fost emis în 3 august 2016, după care contractul a fost suspendat pe perioada sezonului rece (15 noiembrie – 15 martie). Prin urmare, lucrările au drept termen de finalizare luna octombrie a acestui an.

lucrari strada aleea biruintei (4)

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Geo

Acum 3 ani

Nu a vazut semnul si a vrut sa arate ca e prost de da in gropi, ad literam :)
Raspunde

LaFlemme

Acum 3 ani

Si in poza se vede masina de taxi care parcheaza exact pe dos fata de toti ceilalti. Acel taximetrist asa parcheaza zi de zi, noapte de noapte, fara jena.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus