Vineri,
01.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Ovidiu Sitterli a demisionat de la conducerea PSD Sibiu

Ovidiu Sitterli a demisionat de la conducerea PSD Sibiu

Deputatul Ovidiu Sitterli a părăsit funcția de președinte interimar al organizației județene a PSD Sibiu. Demisia vine pe fondul unor tensiuni între conducerea filialei de partid și mare parte din primarii din județ.

Ovidiu Sitterli a arătat că a decis să demisioneze din motive personale. „Mă voi ocupa în continuare de problemele organizației până când va fi numit un alt președinte interimar. Acesta este atributul Comitetului executiv al PSD la nivel național, care se va întruni în cursul săptămânii viitoare“, a declarat Ovidiu Sitterli pentru Turnul Sfatului. Pentru locul rămas vacant, cel mai vehiculat nume este cel al lui Bogdan Trif, actualul șef al Gărzii Naționale de Mediu, unde a fost propulsat din postul de director executiv al Agenției de protecție a mediului Sibiu.

Demisie cu scântei

O parte din primarii PSD din județul Sibiu au cerut demisia lui Ovidiu Sitterli în cadrul unei întâlniri pe care aceștia au avut-o cu președintele PSD, Liviu Dragnea, în prima parte a acestei luni. Nemulțumirile primarilor sunt legate de modul în care este condusă organizația județeană, dar și de influența pe care Gheorghe Suditu, președintele organizației municipale, o are la nivel de partid. Demisia lui Suditu a fost, de asemenea, cerută, voci interne susținând că este doar o chestiune de zile până ce și fostul deputat va părăsi conducerea organizației PSD Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

zzz

Acum 5 ani

Va calmeaza, din nou, eternul tata Cindrea... Pffff....hhhhhhhcccccc....Puhhhhh....prrrrr...
Raspunde

Va fi bineeee!

Acum 5 ani

Cindrea si Suditu reprezinta istoria neagra a organizatiei Psd Sibiu. Este bine ca organizatia in sfarsit a scapat de cele doua capuse. Oare sa urmeze Rascarache?!?!
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

Sper sa nu urmeze ratatul ala de i-au dat picioare-n fund aia de la universitate... ala de a fost scos in pumni afara din univ. si apoi s-a bagat in politichia locala... agramatu ala cu aere de prefesor din Marginime... cred ca acum freaca menta-n consiliul judetean trogloditu... desi la cat de cretin e si artagos, cred ca nici dracu nu-l sufera din PSD pe acest urias incompetent.
Raspunde

Pop

Acum 5 ani

Costica? Hiii, hiii... intr-adevar, mare bou. CXum o fi ajuns asta prof., ca schilodeste acordurile la fiece fraza.
Raspunde

Pareres

Acum 5 ani

Oricum era varza ,probabil o fost mai ajutat de nevasta doctor. La nivelul corupției nici ultimul consilier de la ei nu as avea încredere!
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 5 ani

PSD=PARTID TOXIC!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

toate partidele sint toxice ca oricum nu fac nimic pentru votanti!
Raspunde

Ion cacat

Acum 5 ani

Suditu trogoditu, demisioneaza si tu!!!!
Raspunde

Simina Petru

Acum 5 ani

Profitori PSD care inca n-au raspuns penal pentru faptele lor, si care au profitat din plin prin numirea in tot felul de functii si privatizari manarite, sunt fratii Bota.
Raspunde

Vasile

Acum 5 ani

Sunteti niste frustrati. Ati vrea voi sa aveti macar jumatate din mintea lui Suditu.
Raspunde

Ionut P

Acum 5 ani

Lasa ca o sa raspunda Turcana pentru Soma.
Raspunde

Erich

Acum 5 ani

Sper da decizia dv sa fie irevocabila!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus