Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O mașină a fost lovită de cărămizi BCA căzute dintr-o camionetă

O mașină a fost lovită de cărămizi BCA căzute dintr-o camionetă

Mai multe cărămizi BCA au căzut dintr-o camionetă peste altă mașină. Totul s-a întâmplat în această după amiază, într-o curbă, pe DN 14, la intrarea dinspre Sibiu a localității Șura Mare.

Șoferul camionetei, de 49 de ani, mergea spre Mediaș, iar într-o curbă, mai multe cărămizi BCA au căzut din camionetă peste partea din față stânga a unui autoturism condus regulamentar din sens opus, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Șoferul autoturismului  a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.

camioneta

Potrivit polițiștilor, nu au fost blocaje în trafic.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2321

Comentarii

6 comentarii

cartus

Acum 7 ani

maine plantez capsuni,poate devine o stire.pt detali va stau la dispozitie.
Raspunde

rosalinde

Acum 7 ani

La volan intradevar era un consatean de-al tau 'valcean' care a circulat ''undercover'' dar se pare ca BCA-urile l-au mirosit.......
Raspunde

(-)

Acum 7 ani

....rosa...linge!...
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

...chinga de ancorare costa 50 ron bucata dar sa fim zgarciti pana cand cade marfa pe vreo masina sau pieton
Raspunde

Dinica- senatorul melcilor

Acum 7 ani

Masina e de la Transgaz. Prapaditii aia nu au bani sa cumpere o sfoara sa lege caramizile alea? Directorul lor ia bonus 1 milion de euro pe an. FMM !!!
Raspunde

honda

Acum 7 ani

SOFERUL! e singurul vinovat nu directorul ..daca firma cumpara trei chingi pe an se gaseste careva din firma sa le duca acasa! Soferul raspunde de transport si de asigurarea marfii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus