Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Turcan, la Congresul PPE de la Malta: Evenimente precum Brexitul au mobilizat foarte mult liderii europeni

Turcan, la Congresul PPE de la Malta: Evenimente precum Brexitul au mobilizat foarte mult liderii europeni

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susține că problemele cu care se confruntă acum Uniunea Europeană au mobilizat liderii europeni, iar valorile creștine, ca și fundament al construcției europene vor prima. ”Congresul din Malta al Partidului Popular European a oferit participanților șansa de a înțelege mai bine modul în care va evolua Uniunea Europeană în următorii ani. Provocările sunt uriașe: separatismul, spirala populismului, terorismul, migrația ilegală. Evenimente precum Brexitul au mobilizat foarte mult liderii europeni. Direcțiile susținute au fost unitate și solidaritate, consolidarea cooperării în materie de securitate și control al frontierelor, buna guvernare și combaterea corupției. Și, nu în ultimul rând, asumarea clară și tranșantă a valorilor creștine ca fundament al construcției europene”, susține președintele PNL pe o postare pe pagina sa de Facebook.

PNL a avut la Congresul PPE o delegație de aproape 20 de europarlamentari, parlamentari și membri de partid. La acest eveniment a participat și președintele Klaus Iohannis. La finalul summitului șefilor de stat și de guvern din cadrul Partidului Popular European, s-a adoptat un document care vizează ”Viitorul Europei”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

azr

Acum 6 ani

"valorile creştine ca ŞI fundament " etc. ...Întâi gramatica ,apoi Botoşanii ,apoi UE ! Ia scrieţi care e valoarea sintactică a conjuncţiei copulative ? Fi - v - ar şcoala etc. !
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...uai lalailuor, vuoi vuorghitz sa v-auzitz in triab'? Sini dreaq va criedi, uai?....
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

Tu Olingpio, miei la cratiță muiere că se ard crumpenele...! Că minteni sar pălanu și te mușc de țâțe. Măcar de-i hi frumosă si cu buci de iapă...!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...si-ei uai linjie "blidi" t-o fujit "nghieluta" s-ai scapat pi intirniet?...
Raspunde

Haricleea

Acum 6 ani

E momentul ca noi, romanii PSD-isti sa luam in maini fraiele destinului tarii noastre si sa o ducem acolo unde ii e locul, in topul tarilor dezvoltate din lume! PSD este garantia valorilor strabune ale acestui popor care nu a fost lasat sa fie el insusi de catre strainii corporatisti! Lasatine-ti sa aplicam programul de guvernare!
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

Olingpio, Olingpio....nu mai hi așe tare-n gură ! Că io-s pe niet de cân s-o dat drumu la iel. Da bag sama ca iesti țâfnosa rău cân viezi u cioban adevărat. Gândiam că te bucuri de te mușcă unu cu bota mare de țâțe și te pișcă o țâr de cur. Și-auzi dooomnă dragă, io am ce pune pe masă, nu-s u linge-blide, iar muerea îi subt stapânirea me, chiar de măi chirăie ia așe... Io îs nescris ca tinie, nu nefu...ca alțîî. No, îndeamnă-te dară cătă lucruri cu folos și vezi de-ți iasă azi poalele-n brâu, să nu să arză și să nu zîci ca te trimet la cratiță ca ieri.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...uai dragutuli, de-i hi si-n facaliet tuot ase di aprig cu iesti in clantz, mai ca nghi-as prinde o tar' nghintea cu tini, da' tari nghi tiama ca nij' tu nu tz-ai vast-o de can' n-am mai vast' nij io' nghinghica!...
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

No, io voroveam de poale-n brâu de ălea de mâncat. Că-mi stă mincea șî la ălelante, da muerea me nu omoră des, da cân o face, o face cu multă haznă. Io-s aprig da nu degrab, intăi sa chișc muerea de buci și s-o văz pârdalnică și amețâtă de dragu mieu. Abia apoi scoț șî bota... Cât privește mincea, trag nădejde șî de la ia, că nu m-o lăsa chiar când imi ie lumea mai dragă... Dă-i numa voe la nebun cum dai cep la butoiu plin, c-apoi viezi năcaz șî văieturi. Da ce m-aș râde io dragă dooomnă să hi fo profă de română a lu pruncuțîî miei. Apoi atuncea reclama aia la Colon Protect cu ălea două de să cacă bine îi horă de copchii față de căcălău de ar urma. Și nu uita de voroava zălei - Cratița și tigaia îs surorele bune ale muierii. Și dereticatu. C-apoi vine și nebunu cu bota cân te-apleci. Domne spurcat îs și-nghesuit de post! Da una iți mai spui - grăiești ca una de poartă fotă, nu cătrință. Io știu că sunteț aprije șî mâncate binie da nici noi n-om hi mai slaghi. Tulai ce m-am aprins din pricina presii ăsteia de s-o tabloidizat...:-)
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...uai pizmasuli, io' la catu-s di bolunda, zau di Dumnazau Dragutu ca tari nghi-ar plasi sa ti cried, da' stii pochiu la bisearca o zas, ca la al' de glasuie ca ari sa-i mai dai, iar la al' de sa planjie sa-i iei! Zau ca nu te mintasc, sa nu mai am parti di ase "falusi" ca tini, de nu...
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

No stăi și-astoaie-te Olingpio, nu pune și tu bolunzala cu Dumniezău. Lasă falușii că iei îs la to pasu și deși ca purecii pe câni. Mai bin ar hi să tie arăț in lumie cu ce ai mai bun, or n-oi hi de-aia de vre să se scole bota la ghiersuri și scrieri pie net. Să-ț vază lumia podobele, apoi minteni or veni hulpavii. Nu se cade să sparii fun domn cu botă să-i zâci ca parcă-l vezi ca more cu ia îndoită de tare în clanță ce îi. Tre să salți din buci și din țâțe de bucuosa și să tie arăț degrab doritore. Iar de ț-o trecut vremea, no arunci îi vremea să crești mâțe ori bibilici.
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

Olingpioooo...! Di ce nu mai scrii, că văz că ti-ai rușinat. Io n-am triabă cu tine, da mi-o plăcut cum scrii. Și-amu văz că te-ai rușinat și nu mai scrii. Nu aci, da la alte articole dăn ziar. Scrie, Olingpio, să mai vază și alțîî scriitură glumiață ! Io am vrut numa să te mușc o țâr de buci, nu să te scoț din horă. Nu mai mă râd că văz că iești muiere deștiaptă. Scrie cătă pruăștii șî nu-i cruța !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus