Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Un update important pentru Windows 10 va fi disponibil din 11 aprilie

Un update important pentru Windows 10 va fi disponibil din 11 aprilie

Microsoft anunţă că al doilea update major pentru Windows 10, numit Creators Update, va fi lansat pe 11 aprilie. Creators Update aduce îmbunătăţiri pe partea de creaţie grafică, în special în zona 3D, acolo unde Microsoft vine inclusiv cu o nouă versiune a aplicaţiei Paint, refăcute special în acest sens, transmite digi24.ro

Cu aceeaşi ocazie, browser-ul Edge va beneficia de un sistem îmbunătăţit de gestionare a tab-urilor, mai multe extensii şi un mod de citire optimizat.

O altă noutate binevenită va fi aplicaţia Windows Defender Security Center. Dacă până acum funcţiile de securitate pe care Microsoft le-a adăugat în Windows de-a lungul ultimilor ani erau răspândite prin diverse programe, acum toate acestea (antivirus, firewall, control parental etc.) vor fi regăsite în cadrul Windows Defender Security Center.

Creators Update va deveni disponibil treptat celor peste 400 de milioane de utilizatori de Windows 10 începând cu 11 aprilie.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus