Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Curs Ille et Vilaine pentru formarea de animatori centre de vacanță

Curs Ille et Vilaine pentru formarea de animatori centre de vacanță

Asociaţia de prietenie "Ille et Vilaine - Sibiu" anunţă începerea înscrierilor la formarea profesională autorizată de Animatori de centre de vacanţă, care se va desfăşura în luna mai 2017 la Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas, nr. 14, Sibiu. Meseria de Animator de centre de vacanţă este o meserie relativ nouă în România, dar din ce în ce mai căutată: în locurile de joacă, centrele pentru copii şi tabere de vacanţă, sau în cadrul aniversărilor şi petrecerilor.

"Animatorul de centre de vacanţă este profesionistul care se ocupă de grupuri de copii şi le propune activităţi de timp liber: jocuri diferite (de societate, de interior, de exterior), activităţi manuale, drumeţii, vizite la obiective istorice şi turistice etc. El facilitează relaţiile între membrii unui grup, suscită interesul, dezvoltă imaginaţia şi creativitatea copilului şi încearcă să-l facă să cunoască lumea după ritmul fiecăruia. Animatorul este cel care asigura în primul rând securitatea participanţilor la activităţi, dar şi cel care le iniţiază, le desfăşoară şi le gestionează", se arată într-un comunicat de presă Ille et Vilaine.

Condiţii de înscriere: - minimum 16 ani

Formarea se compune dintr-un modul teoretico-practic de 60 de ore/ 4 week-enduri, urmat de un stagiu de două săptămâni într-un centru de vacanţă organizat de APIVS şi de un stagiu de aprofundare de două zile. La sfârşitul celor trei etape se eliberează un Certificat de absolvire recunoscut pe plan naţional şi internaţional.

Înscrieri şi informaţii suplimentare : Florentina Chidu, Coordonatoare programe şi Formatoare de Animatori de centre de vacanţă Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas, nr. 14, Sibiu Telefon: 0729.015.823; Email: [email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1049

Comentarii

1 comentarii

emma-noelle

Acum 6 ani

Interesanta initiativa, as fi tentata sa incerc si eu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus