Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Dragnea: Obiectivul meu nu mai este să fiu premier

Dragnea: Obiectivul meu nu mai este să fiu premier

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că nu își mai dorește să fie premier, indiferent ce va decide Curtea Constituțională a României (CCR), săptămâna viitoare, referitor la Legea 90/2001, conform căreia pot fi membri ai Guvernului persoanele care nu au condamnări penale și nu se găsesc în cazuri de incompatibilitate.

"Ceea ce s-a întâmplat este istorie. (...) Obiectivul meu nu mai este să fiu prim-ministru. Obiectivul meu este să gestionez, atât cât pot, conducerea Camerei și conducerea Parlamentului împreună cu Călin Popescu Tăriceanu și să sprijin cu toată puterea mea acțiunea guvernamentală indiferent ce va spune CCR săptămâna viitoare", a anunțat Liviu Dragnea, la România TV, citat de Agerpres.

Curtea Constituțională a României a amânat, pentru 4 aprilie, pronunțarea în cazul sesizării Avocatului Poporului cu privire la articolul de lege care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Odin

Acum 6 ani

Vrea să fie uns direct împărat pe viață!
Raspunde

...

Acum 6 ani

cat de curand vei vrea sa fi liber
Raspunde

Liber

Acum 6 ani

Dragnea vrea sa fie presedinte. Asa ca gargara asta ieftina cu gestionarea Camerei si a Parlamentului nu e decat praf in ochi. O sa forteze demiterea lui iohannis si alegeri anticipate, zic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus