Luni,
22.07.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Cel puţin 10 morţi şi mai mulţi răniţi într-o explozie produsă la metroul din Sankt Petersburg. VIDEO

Cel puţin 10 morţi şi mai mulţi răniţi într-o explozie produsă la metroul din Sankt Petersburg. VIDEO

Actualizare ora 16.23 Comisia Naţională Antiterorism a preluat cazul exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, soldată cu cel puţin 10 morţi şi zeci de răniţi, relatează Russia Today, citată de news.ro.  Comisia a anunţat că a fost vorba despre o singură deflagraţie. Potrivit Comisiei, explozia a avut între staţiile de metrou Tehnologiceski Institut şi Piaţa Sennaia.

 

Știre inițială Două explozii au avut loc cu puțin timp în urmă în două staţii de metrou din oraşul rus Sankt-Petersburg, explozii soldate cu cel puţin zece morţi, 20 de persoane fiind rănite, relatează agenţiile de ştiri ruse.

La Sankt Petersburg a fost declarată stare de urgență. Președintele Vladimir Putin, care urma să se întâlnească în apropiere de Sankt Petersburg, cu președintele Belarusului, a transmis condoleanțe și a declarat că nu se cunosc deocamdată cauzele exploziilor, trasmite digi24.ro.

Agenția TASS vorbește despre explozia unui dispozitiv artizanal. Potrivit agenției Reuters, au fost două explozii, în două stații diferite. A doua explozie s-ar fi produs în stația Sadovaia, care se află pe o altă linie a metroului din Sankt Petersburg.

Sunt cel puțin zece morți și 50 de răniți. Inclusiv copii sunt printre victime, potrivit RIA Novosti.

Puterea exploziilor nu pare să fi fost, totuși, mare, însă este posibil ca numărul victimelor să fi fost determinat de încărcături artizanale. Zece stații de metrou au fost închise la Sankt-Petersburg.

La Sankt Petersburg, la locul exploziilor, au fost trimise cel puțin 80 de persoane din echipele de urgență. Elicoptere survolează zona. La Moscova au fost luate, de asemenea, măsuri suplimentare de securitate la metrou.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus