Sâmbătă,
04.12.2021
Partial Noros
Acum
0°C

Jandarmul anului la Sibiu: contabilul care a obținut un milion de euro

Jandarmul anului la Sibiu: contabilul care a obținut un milion de euro

Jandarmul de onoare al anului la Sibiu a fost distins, astăzi, în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Acesta a coordonat un proiect de atragere de fonduri europene pentru o investiție în valoare de un million de euro. 

În sala festivă a Cercului Militar, jandarmii și alți câțiva invitați au asistat la o ceremenie de decernare a unor disticții. Printre acestea, a fost numit și jandarmul de onoare al anului, locotenent colonel Florin Mardale, contabilul șef al unității

„O anumită parte a activității mele s-a considerat a fi recompensată, dar am făcut și alte lucruri care probabil au constituit elementele care au dus la acest lucru. Eu sunt implicat alături de alți colegi ai mei într-un proiect în care încercăm să atragem fonduri europene la un nivel de un million de euro, încercăm să fim în trendul Sibiului cu mai multe activități, iar eu, în general, am coordonat aceste activități de atragere de fonduri”, spune Florin Mardale.

Costel Dogaru, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Sibiu spune că este mândru de activitatea întregului corp de jandarmi din județul Sibiu. „Jandarmul de onoare al anului este contabilul șef pentru toată activitatea pe care a desfășurat-o în unitatea noastră. Suntem aprobați de către conducerea minsterului la o lucrare de investiție”, a declarat Costel Dogaru pentru Turnul Sfatului.

Și ceilalți jandari au primit distincții și diplome pentru activitatea pe care au desfășurat-o în decursul anului. În fața Cercului Militar erau mai multe mașini ale Jandarmeriei și un stand unde erau prezentate câteva arme și echipamentul de intervenție.

jandarmul anului 2017 Florin Mardare 2

Comentarii

2 comentarii

gigea

Acum 4 ani

offf... cat de pebibil!
Raspunde

George

Acum 4 ani

Felicitari domnule colonel Mardale! Si la mai mare! Este laudabil ca se pot atrage fonduri europene pentru inzestrarea jandarmeriei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus