Luni,
21.09.2020
Innorat
Acum
10°C

Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților. Turcan: PSD sfidează cetățenii

04 Aprilie 2017 23:03

Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților. Turcan: PSD sfidează cetățenii

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, a fost ales astăzi în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, cu 211 voturi «pentru» și 77 «împotrivă».  Funcția a rămas vacantă în urma numirii Rovanei Plumb în funcția de ministru delegat pentru Fonduri Europene și a produs un val de revoltă din partea PNL și USR. ”În privința domnului Iordache, cred că PSD putea să găsească o soluție mai bună pentru a reprezenta Camera Deputaților în relațiile cu partenerii externi, putea să găsească o persoană care să fie reprezentativă în conducerea Camerei Deputaților. (…) Nu este nici o surpriză pentru nimeni, majoritatea parlamentară sfidează cetățenii, inclusiv prin abordarea față de legea salarizării unitare, inclusiv prin proiectele împotriva justiției aflate prin diferite sertare care urmează să fie scoase la momentele oportune, inclusiv prin neglijarea priorităților reale ale cetățenilor acestei țări”, a spus președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Purtătorul de cuvânt al USR, sibianul Dan Barna a spus referitor la alegerea lui Iordache în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților că ” în PSD nu mai este de mult timp nimic moral sau decent”. ”Să îl premiezi prompt, cu o funcție importantă, pe acela pe care l-ai folosit drept coadă de topor arată că Florin Iordache nu a fost în acest caz decât un executant al ordinelor directe și personal interesate ale lui Liviu Dragnea”, a spus Dan Barna.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, iata inca un exemplu, daca mai era cazu' de ofticos prost...Exact ce va spusei inainte!
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

botoasa de botysheni,basista ebista invidioasa si BLONDA
Raspunde

Odin

Acum 3 ani

Bravo PSD, încă o dată ne transmiți "toate cel bune" cu degetul din mijloc! Încet, încet, ajungeți să concurați cu regimul, de tristă amintire, a lui băsecu!
Raspunde

Un penelist

Acum 3 ani

Iordache este un om de valoare si merita sa fie intr-o functie de mare demnitate publica! CCR a demostrat ca el a avut dreptate in cazul faimoasei ord. 13.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus