Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Peste 45 de proiecții de film, la ESTE FILM Festival

Peste 45 de proiecții de film, la ESTE FILM Festival

Filmele europene se întorc la Sibiu între 4 și 7 mai 2017, în cadrul celei de-a doua ediții a ESTE FILM Festival. Organizatorii au pregătit o nouă secțiune în cadrul festivalului, pentru copii și adolescenți.

Alături de cele patru secțiuni prezentate încă de anul trecut în cadrul festivalului: Best of Europe, Film Românesc, Experiențe și In Frame, începând cu 2017, copiii și adolescenții se vor putea delecta cu filme europene dedicate lor, în secțiunea CinExplorez. Proiecțiile din cadrul acestei secțiuni vor fi urmate de discuții pe tema filmelor, facilitate de organizatori.

Toate proiecțiile vor avea loc în trei locații centrale, Teatrul Gong, Librăria Habitus și Astra Film Cinema. Biletele se vor pune în vânzare începând cu 4 mai și vor avea prețul fix de 10 lei pe proiecție. Tot anul acesta, organizatorii vor pune la dispoziția publicului un abonament zilnic la prețul de 25 de lei, care le va asigura accesul la toate proiecțiile din ziua respectivă, transmit organizatorii.

Numărul proiecțiilor a crescut la peste 45. La proiecțiile filmelor românești vor fi prezenți și membri ai echipelor de filmare, dornici să dialogheze cu publicul sibian.

Ca urmare a sugestiilor primite la prima ediție, organizatorii au încercat, anul acesta, să asigure mai multe locuri la proiecții, în măsura disponibilității locațiilor, iar peliculele vor fi programate de două ori în cele patru zile de festival, pentru ca publicul să poată viziona toate filmele de care sunt interesați. Programul complet va fi publicat pe site-ul festivalului, estefilm.ro, pe pagina Facebook.com/EsteFilm, precum și în format fizic, disponibil în cadrul Librăriei Habitus din Piața Mică, cu o săptămână înaintea începerii festivalului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus