Miercuri,
10.08.2022
Ceata
Acum
19°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Pe lângă evenimentele culturale devenite deja o tradiție în Sibiu, din acest week-end, se deschide târgul de Paști. Acesta așteaptă sibienii și nu numai cu mai multe căsuțe de la care poți achiziționa fie gustări, fie cadouri pentru cei dragi. Cei mici, se pot distra, fiind un trenuleț pregătit special pentru ei.

Vineri, 7 aprilie

Începând cu acest week-end, Piața Mare a Sibiului găzduiește cea de-a opta ediție a Târgului de Paști, eveniment ce aduce în mijlocul sibienilor 45 de expozanți din țară și străinătate și oferă o alternativă plăcută de a căuta și găsi cadouri de Paști deosebite. Noutatea acestei ediții este Atelierul de Lumânări, unde oricine își va putea face propriile lumânări prin tehnica străveche a tragerii.

targ pasti

De la ora 18:00, la Librăria Habitus, Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, va fi în dialog cu Vasile Șirli. Acest eveniment face parte din conferințele speciale organizate înainte de FITS.

De la ora 19:00, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” va ajunge în fața spectatorilor „Damen Vals”. Prețul unui bilet este 15 lei și se acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Sâmbătă, 8 aprilie

Cei mici sunt așteptați la Teatrul Gong atât de la ora 10:00, cât și de la 12:00 la atelierul de meștirilit. Acolo, împreună cu Aurelia Călinescu își vor lăsa imaginația să zboare și își vor pune mâinile la lucru. Atelierul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Tot acolo, de la ora 18:00, copiii sunt așteptați să-i cunoască pe cei doi năzdrăvani, Țăndărică și Mihăiță în cadrul spectacolului „Micii detectivi”.

foto-micii detectivi-alina-greavu (12)

De la ora 16:00, la Biserica Evanghelică din Piața Huet va avea loc concertul festivalului Coral „Soli Deo Gloria”. Festivalul este organizat de Liceul Teoretic „Constantin Noica” – Structura Liceul Teologic „Betania” Sibiu și se desfășoară între 7 și 8 aprilie, însă concertul cu intrare liberă, va avea loc astăzi.

Cei care vor să se informeze despre ultimele noutăți în materie de obiecte decorative de Paști, pot veni în Piața Mare, unde se desfășoară Târgul de Paști.

Faust_Paul_Baila

De la ora 19:00, la Fabrica de Cultură se va prezenta publicului piesa de teatru „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete. Acesta se va juca cu casa închisă, fiind vândute toate biletele.

Duminică, 9 aprilie

„Micii Detectivi” de la Teatrul Gong se reia și astăzi. Astfel, Mihăiță și Țăndărică ajung în fața publicului de la ora 11:00. De la ora 19:00, la fabrica de Cultură se va pune în scenă „Faust”. Toate biletele de la reprezentație s-au epuizat încă de la primele ore ale anunțării acesteia.

faust

Pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână, la Cinema Arta, „Ghost in the Shell”, „Smurfs: The Lost Village” și „Beauty and the Beast” sunt numai trei dintre filmele care vor rula.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus