Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Doi pensionari din Poplaca au pierdut tot, într-un incendiu de Paști. Au nevoie de ajutor

Doi pensionari din Poplaca au pierdut tot, într-un incendiu de Paști. Au nevoie de ajutor

Un incendiu puternic izbucnit sâmbătă, la prima oră a dimineții, a distrus aproape complet casa a doi pensionari din Poplaca. În vârstă de 62 și 73 de ani, soții Bădilă au rămas acum aproape pe drumuri și fac apel la sprijinul sibienilor.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 5:30 dimineața.

”Eram în casă, dormeam la etaj și m-am trezit din somn auzind niște pocnituri. Când m-am uitat pe geam ardea lemnul la niște anexe și ajunsese la doi, trei metri de mine. Am fugit repede jos, la părinții mei, și am strigat: Ieșiți repede că arde casa! Am apucat să salvez mașina, calul și doi câini. Cinci minute dacă mai stăteam puteam să ardem toți!”, a povestit pentru Turnul Sfatului Nicolae Bădilă, fiul celor doi pensionari.
Conform pompierilor, focul a pornit de la coșul de fum deteriorat. Pagubele au fost estimate la cel puțin 50.000 de euro, iar din casă a mai rămas doar parterul, puternic afectat de flăcări și apa rezultată în urma intervenției pompierilor.

DSC_0157

Acum familia încearcă să își revină din șoc. Pentru a se pune din nou pe picioare ei fac apel la sprijinul sibienilor care doresc să-i ajute.

Pentru ajutor, pe numele fiului Nicolae Bucur Bădilă, a fost deschis la Unicredit următorul cont:

RO58BACX0000000364699000.

DSC_0161 DSC_0155 DSC_0154 DSC_0139

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Sibian

Acum 6 ani

Imi pare sincer rau pentru ce sa intamplat. Merge-ti la biserica si cereti ajutor precum si ei cer cand construiesc biserici. Ar trebui sa isi ajute aproapele. Au o asociatie ceva.
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Dar asigurare nu servim? Cosul trebuia sa mearga primarul sa-l curete?
Raspunde

Un om

Acum 6 ani

Domnul Alex,da-mi voie sa să iti spun ca aveau asigurare....dar din pacate trăim intr-o țară în care e ok doar când trebuie sa dai (sa plătești).Firma unde aveau asigurarea refuza acum sa plătească pe motiv că nu au o persoana care sa se ocupe cu evaluarea pagubelor in urma incendiilor.Daca tot va pricepeti sa "atacati"poate aveti dvs o idee cu privire la cum ar putea beneficia păgubiții de acea asigurare pentru care au plătit ani la rand
Raspunde

Adi

Acum 6 ani

Nu servim asigurare caci constructiile nu aveau autorizatie de construire :).Se poate verifica usor la Primarie sau la Oficiul Cadastral fiind acte publice.
Raspunde

Tepes,Vlad Tepes

Acum 6 ani

Luati exemplu' de la Gureni ! Mobilizati-va ! In ajunul Craciunului ,in Gura Raului au ars 3 suri si o casa noua. Oamnenii au pus mana de la mana si i-au ajutat cu bani pe napastuiti....
Raspunde

Adi

Acum 6 ani

Buna ziua, Legat de fam. Badila pe care o cunosc f bine, fiind vecini...intr-adevar este o nenorocire ceea ce s-a intamplat insa este doar urmarea a ceea ce se poate intampla daca construiesti de capul tau, fara autorizatie, fara a consulta un specialist. Acum se apuca de o noua casa, facuta la fel dupa ureche si ne respectand nici o lege punand in pericol o intreaga comunitate, asumandu-ai de fapt posibilitatea de a pati o noua nenorocire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus