Luni,
06.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Singura speranță a României la masculin, pentru o medalie, la CE de la Cluj

Singura speranță a României la masculin, pentru o medalie, la CE de la Cluj

Marian Drăgulescu este singurul sportiv român care s-a calificat în finalele pe aparate, la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj.

Drăgulescu, medaliat cu argint la sol și sărituri la ediția de anul trecut a Campionatelor Europene, va fi singurul reprezentant al lotului masculin în finalele pe aparate, ceilalți cinci sportivi, Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Andrei Ursache și Laurențiu Nistor, nereușind să obțină calificarea. În finala masculină la individual compus România nu va avea reprezentant deoarece niciunul dintre cei șase gimnaști nu a concurat la toate cele șase aparate, notează Agerpres.

Multiplu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale și Europene, Drăgulescu a avut o evoluție reușită la sol, arbitrii acordându-i 14,666 puncte, a doua notă a calificărilor. La sărituri, gimnastul român a obținut calificarea în finală cu prima notă, media sa fiind de 14,666 puncte.

Astăzi, la Cluj au loc calificările la feminin (10,00-20,30). Mîine încep finalele. De la ora 13.00, băieții concurează pentru titlul la individual compus, iar fetele urcă pe aparate, pentru același titlu, de la ora 17,30. Sâmbătă vor avea loc finalele masculine la sol, cal cu mânere, inele, dar și finalele feminine la sărituri și paralele (13,30-16,40). Duminică sunt programate finalele masculine la sărituri, paralele, bară și finalele feminine la bârnă și sol (13,30-16,40).

Foto: UEG

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus