Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării

SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în data de marți, 25 aprilie, între orele 08,00 – 18,00 vor avea loc lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă pentru imobilele din zona Dedeman.

Lucrările de cuplare se vor realiza în zona intersecției străzilor Rahovei și Oștirii ( zona de case), pe durata acestora întrerupându-se alimentarea cu apă pentru abonații din Cartierul Arhitecților (Calea Cisnădiei), strada Rahovei (blocurile nr. 57, 59, 61) și zona „Interex” – blocurile noi dintre Aleea Seviș și Aleea Streiu. Lucrările sunt executate de firma „Sandan Instal” SRL.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. La dispoziția consumatorilor va fi pusă o autospecială cu apă menajeră ce va staționa în zona ”Interex”. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Sigla-APA-CANAL-OK

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus