Sâmbătă,
08.05.2021
Innorat
Acum
9°C

Prima stradă a cărei modernizare a fost recepționată în 2017: Strungului

Prima stradă a cărei modernizare a fost recepționată în 2017: Strungului

Închisă pentru modernizare la jumătatea lunii martie a anului trecut, strada Strungului din cartierul Lazaret a fost recepționată de reprezentanții Primăriei Sibiu, fiind prima recepție consemnată public în 2017.

Pe strada Strungului traficul auto a fost restricționat martie anul trecut, fiind schimbate rețelele de apă și canalizare, reabilitate trotuarele și carosabilul, plantați arbori pe margine și trasate piste de biciclete pe margine. Odată cu recepția lucrărilor pe această stradă, reprezentanții administrației locale anunță că circulația va reveni la sistematizarea de dinainte, astfel că pe strada Macaralei (stradă paralelă) circulația va reveni la cea în sens unic (dinspre Oțelarilor spre Calea Gușteriței).

În zonă, însă, lucrările vor continua, anunță primarul Sibiului, Astrid Fodor. „În cartierul Lazaret se lucrează și pe strada Plevnei și Principatele Unite, lucrările apropiindu-se de finalizare. Modernizarea zonei va continua însă pentru că în următoarea perioadă va începe reabilitarea a șase străzi de pământ din zonă - Luceafărului, Corneliu Diaconovici, Lebedei, Arcului, Libertății și Nicolae Milescu Spătarul - contractul pentru aceste lucrări fiind deja semnat”, declară Astrid Fodor, potrivit unui comunicat emis de Primăria Sibiu.

La pachet cu alte două străzi

Strada Strungului a fost modernizată în cadrul unui contract care mai include lucrări similare pe alte două străzi, Munteniei și Principatele Unite. Valoarea totală a acestui contract este de 4,3 milioane de lei, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor (termen în care nu sunt incluse și lunile de iarnă).

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Baba

Acum 4 ani

Faina vopsea! E de oaua? Dupa cum e marcajul s-ar putea crede ca tursibistu' are prioritate la oprirea in statie indiferent de parerea biciclistului.Asta e: gradina-i mare,gardu-i mic..
Raspunde

sibian100%

Acum 4 ani

Asteptam acum pe cei de la gaz sa sape niste transee si sa-si bage tevile ,ca tot a fost exercitiul de alarmare si nu avem unde ne adaposti
Raspunde

ALIN

Acum 4 ani

Poate marchează și parcări pe margine, iar dacă nu sunt prevazute poate pun niște semne de oprire interzisa ca doar au curți locuitorii zonei
Raspunde

Locuitor din zonă

Acum 4 ani

12 luni pentru 2-300 metri de stradă e cam mult doamna Primar, nu crezi? Au fost săptămâni în care nu s-a lucrat absolut nimic.
Raspunde

M

Acum 4 ani

Și iarna a început în octombrie ,adică acum 6 luni....Iar strada a fost făcută de la zero....Probabil ca sa fii mulțumit strada trebuia sa rămân o cocina de noroi
Raspunde

Pânzaru

Acum 4 ani

Strada Strungului a fost aproape 2 ani în reparație, nu 6 luni. Au fost luni întregi fără muncitori pe ea, halal administrație!
Raspunde

Roman LIVIA

Acum 4 ani

Dacă tot face ți reclama la străzile care au fost reparate ! Ce ar fii sa face ți un reportaj și pe o strada care i în centrul orașului și arata ca după război !!! Și parcarea și trotuarele oare cădeau de gând sa le facă ??? Rahovei47sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus