Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
25°C

Se lansează licitația pentru Sibiu – Boița și Curtea de Argeș - Pitești

Se lansează licitația pentru Sibiu – Boița și Curtea de Argeș - Pitești

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat astăzi că în iunie sau iulie vor demara procedurile pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru primele două tronsoane din Autostrada Sibiu – Pitești. “Este foarte clar că nu avem timp de pierdut. Trebuie să urgentăm finalizarea documentațiilor, procesul de licitație și implementarea proiectelor de infrastructură“, a declarat Grindeanu astăzi, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, Bogdan Pușcaș și ministrul Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc.

Avizele pentru scoaterea la licitație a tronsoanelor din autpstrada Sibiu – Pitești sunt pregătite doar pentru secțiunea 1, Sibiu – Boița și secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești.

În această vară, guvernul și-a propus scoaterea la licitație a podului suspendat peste Dunăre, în zona Brăila a drumului expres Craiova – Pitești, a centurii de Sud a Bucureștiului și a autostrăzii Brașov - Tg. Mureș – Cluj – Oradea Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Baba

Acum 7 ani

Atentie la kerosen ,sa n-o lansati pe orbita !
Raspunde

Pavel

Acum 7 ani

Incepeti cu ce este mai usor ! Ca pana se termina celelalte tronsoane cu adevarat dificile , tronsoanele 1 si 5 vor fi gata degradate !
Raspunde

Eugen

Acum 7 ani

Propun sa incepeti cu sectiunea Bungard - Mohu. eventual se poate suplimenta cu Selimbar - Bungard. Ar fi o mare realizare la care s-ar putea organiza vreo 10 taieri de panglici, la capetele sectiunilor si pe la fiecre pod.
Raspunde

Bob

Acum 7 ani

Voi vă chinuiți de vreo 5 ani să terminati 10 km din centura de nord a bucureștiului ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus