Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Se lansează licitația pentru Sibiu – Boița și Curtea de Argeș - Pitești

Se lansează licitația pentru Sibiu – Boița și Curtea de Argeș - Pitești

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat astăzi că în iunie sau iulie vor demara procedurile pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru primele două tronsoane din Autostrada Sibiu – Pitești. “Este foarte clar că nu avem timp de pierdut. Trebuie să urgentăm finalizarea documentațiilor, procesul de licitație și implementarea proiectelor de infrastructură“, a declarat Grindeanu astăzi, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, Bogdan Pușcaș și ministrul Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc.

Avizele pentru scoaterea la licitație a tronsoanelor din autpstrada Sibiu – Pitești sunt pregătite doar pentru secțiunea 1, Sibiu – Boița și secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești.

În această vară, guvernul și-a propus scoaterea la licitație a podului suspendat peste Dunăre, în zona Brăila a drumului expres Craiova – Pitești, a centurii de Sud a Bucureștiului și a autostrăzii Brașov - Tg. Mureș – Cluj – Oradea Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş.

Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Baba

Acum 5 ani

Atentie la kerosen ,sa n-o lansati pe orbita !
Raspunde

Pavel

Acum 5 ani

Incepeti cu ce este mai usor ! Ca pana se termina celelalte tronsoane cu adevarat dificile , tronsoanele 1 si 5 vor fi gata degradate !
Raspunde

Eugen

Acum 5 ani

Propun sa incepeti cu sectiunea Bungard - Mohu. eventual se poate suplimenta cu Selimbar - Bungard. Ar fi o mare realizare la care s-ar putea organiza vreo 10 taieri de panglici, la capetele sectiunilor si pe la fiecre pod.
Raspunde

Bob

Acum 5 ani

Voi vă chinuiți de vreo 5 ani să terminati 10 km din centura de nord a bucureștiului ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus