Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Campionatul Național de Mountain Bike pentru copii se va desfășura la Cisnădie

Campionatul Național de Mountain Bike pentru copii se va desfășura la Cisnădie

În această vară, mai precis pe 26 august, la Cisnădie va avea loc Campionatul Național Mountain Bike (MTB) pentru Copii. Juniorii de la Măgura Cisnădie vor concura pentru obținerea unui loc pe podium cu cel puțin alte patru cluburi care și-au anunțat deja prezența.

Anul acesta, CS Măgura Cisnădie organizează Campionatul Național de MTB pentru Copii, iar cei 16 juniori au început deja antrenamentele. Am început deja pregătirea etapei naționale care se va ține la Cisnădie în 26 august pe traseul XCO Măgura Cisnădie organizat și amenajat de către noi. Tinerii trebuie să fie acolo unde le e locul, adică pe podium. Dar, bineînțeles că asta înseamnă foarte multă muncă. Sunt patru cluburi cu nume mari pe care le așteptăm”, spune Romulus Veștemean, pasionat de ciclism și totodată senior în cadrul clubului.

Romulus și-a dorit în mod special să aibă la Cisnădie loc această etapă deoarece a fost de-a lungul timpului dezamăgit de modul de organizare din alte locații.

„Ținând cont că am făcut acest traseu și pentru copii și seniori, am zis că în urma anilor am umblat cu copiii prin țară și am fost dezamăgit de unele etape. Mergeam la etape și copiii se dădeau două trei minute și nu era ok. Am zis că totuși etapa națională să fie etapă națională. Primești un tricou cu drapelul țării și trebuie să meriți să-l porți”, mai spune el.

În weekend-ul ce tocmai a trecut, CS Măgura Cisnădie a participat la TRIADA MTB - AVRIG unde, atât juniorii cât și seniorul Romulus Veștemean au urcat pe podium.

Competiția juniorilor a avut loc sâmbătă iar primii care au luat startul au fost juniorii categoriei 8-9 ani. Dragoș Hambasan a urcat pe prima treaptă a podiumului,urmat de  Andreas Hozat care a ocupat a patra poziție. La categoria 11-12 ani, Elias Hozat a câștigat locul 1, urmat de David Veștemean care a ocupat locul doi. Vlad Hambasan  a obținut locul 4 și Eldad Nastase locul 6. La categoria de vârstă 13-14, Răzvan Ghițulescu a obținut locul 1, iar colegul lui Edward Weis a ocupat locul 3. Pe lângă asta, Romulus Veștemean a participat la tura lungă, obținând locul doi și a parcurs 83 de km în 5 ore și 24 de minute. Și Patrick Pescaru a urcat pe prima poziție la tura scurtă, urmat de colegul lui Alex Bican. Prima poziție la categoria 40+, tură scurtă a fost obținută de către Marius Pescaru.

Mai multe informații despre activitatea clubului de ciclism Măgura Cisnădie, găsiți pe pagina lor de Facebook. 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum.

Foto: Facebook Măgura Cisnădie-Ciclism

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus