Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Încep înscrierile pentru vizitarea IPJ Sibiu, în cadrul programului Școala Altfel

Încep înscrierile pentru vizitarea IPJ Sibiu, în cadrul programului Școala Altfel

În zilele de 18 și 25 mai, între orele 11 și 14, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu organizează evenimentul „Ziua Porților Deschise”, în cadrul programului  „Școala Altfel” și oferă posibilitatea elevilor și cadrelor din unitățile de învățământ să includă în agenda activităților și Poliția Sibiu.

"Însoțiți de polițiști, în cadrul Zilei Porților Deschise, musafirii noștri vor putea vizita Centrul Operațional, Serviciul Criminalistic, vor face cunoștință cu o grupă de „mascați” ai Serviciului de Acțiuni Speciale și, nu in ultimul rând, cei interesați pot obține informații de la polițiștii de resurse umane referitoare la oferta educațională a Școlilor și Academiei de Poliție," se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Pentru buna organizare a evenimentului, până la data de 15 mai, respectiv 22 mai, unitățile de învățământ interesate trebuie  să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected], în care vor preciza data la care vor vizita Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, precum și tabelul cu numele elevilor participanți.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

da!!

Acum 6 ani

Pentru copii nu e necesar, dar ptr unii dascali evazionisti si directori ilegalisti ar fi chiar o idee buna” .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus