Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

TSTV - Teodor Birț, FC Hermannstadt: Ne propunem cel puțin locurile unu-șase

TSTV - Teodor Birț, FC Hermannstadt: Ne propunem cel puțin locurile unu-șase

Promovați deja în Liga 2, deși mai sunt trei etape până la finalul campionatului, cei de la FC Hermannstadt vor avea un invitat surpriză meciul următor: președintele Federației de Fotbal, Răzvan Burleanu. Acesta vine în Sibiu să-i premieze pe jucători. ”Sâmbătă va veni președintele FRF să premieze echipa. E un lucru pe care îl face din acest an. L-am avut pe domnul Burleanu și la primul joc de acasă. E bine, vom putea să-i punem o grămadă de întrebări, să vedem dacă ce promite se poate face”, a spus președintele clubului, Teodor Birț, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

Teodor Birț susține că pentru sezonul următor, în Liga 2, bugetul este asigurat, chiar și în condițiile în care vor fi mărite actualele salarii ale jucătorilor și vor fi aduși și alții. Bugetul va fi cel puțin de două ori mai mare decât în acest sezon.”Vor trebui să fie câteva nume care trebuie să apară. Nu sunt mulți, nu sunt scumpi, vom lua jucători liber de contract. Știm numele, dar mai sunt jocuri în Liga 2 și nu vrem să avem discuții. Deocamdată suntem axați pe jucători din Liga 2, jucători care au arătat că sunt peste nivelul jucătorilor din această ligă. Sunt jucători buni, de la mai multe echipe. (…) Există doar doi sibieni care joacă în Liga 2 și noi sperăm să-i aducem pe amândoi. Sper să vină. Cu unul dintre ei deja am discutat, cu celălalt vom discuta în perioada următoare. Noi sperăm să-i aducem”, a spus președintele FC Hermannstadt.

Legat de stadionul Municipal, Birț, așteaptă investițiile promise de Primăria Sibiu și chiar a solicitat proceduri de licențiere pentru Liga 1, pentru a știi de ce este nevoie în viitor. ”Noi am început procedurile de licențiere a stadionului. Noi nu suntem obligați să o facem la acest nivel, dar este un exercițiu pe care încercăm să-l facem acum. Eu spun că există disponibilitate din partea primăriei”, a spus Teodor Birț.

În Liga 2, FC Hermansstadt vrea să facă performanță, a anunțat Birț. ”Obiectivul nu l-am stabilit. Dar va fi un obiectiv care să asigure performanța. Ne propunem cel puțin locurile unu-șase. Încercăm să arătăm că dacă suntem aici suntem să facem performanță, nu numai să ne menținem”, a spus președintele FC Hermannstadt.

Despre proiectul echipei de a deschide clubul pentru suporteri, magazin on-line și ce se va întâmpla pe Municipal la ultimul meci ”acasă”, puteți vedea aici:

https://youtu.be/WU5b3fLr48M

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

Un Vanator

Acum 6 ani

dar de hotiile din AJVPS pe care le faceti cu VARGA cand va lasati domnule BIRT?
Raspunde

baiatdestept

Acum 6 ani

Asta cu Hermannstadt e altă hoție, veți vedea. Mă mir că mai are echipa suporteri și boșorogii ăia de la FDGR votanți. Dar se știe că sibienii sunt bătuți în cap, doar se vede după cum votează. Dacă nici după două tunuri identice cu echipe de fotbal nu s-au dezmeticit și jubilează încă pentru o echipă dintr-un fotbal falit, e clar.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

VL-01-MAF

Acum 6 ani

Noi in Europa League, voi pe sate si-n Avrig!
Raspunde

Anti VL

Acum 6 ani

Ba prazare...sa nu te prind ptin Sibiu, si care "noi" in Europa League?
Raspunde

sibyanul

Acum 6 ani

...poate ne spune dl. Director general care este bugetul asigurat si care sunt componentele acestuia adica cine sunt sponsorii...nu de alta dar este vorba despre o societate din subordinea Consiliului local care investeste banii publici in ceva care nu aduce servicii cetatenilor si nici rezultate financiare...de fapt e moara de tocat banii...
Raspunde

Mitica

Acum 6 ani

Da in cultura nu se duc bani publici,ce servicii aduc cetatenilor?Las sa merga si la fotbal .In alte tari este o adevarata industrie,trebuie sa plecam de la ceva,am ajuns sa bata toti desculti pe echipa nationala.
Raspunde

GEORGE

Acum 6 ani

Oare o fi greu să faci fotbal pe banii primăriei? Când primesti 800000 de lei de la primarie nu cred că e greu.Oricum nu este decât o operatie de spălare de bani a forumului german în frunte cu primarita Astrid Cora Fodor. Multi bani se întorc în campaniile electorale a forumului german în anii cu alegeri.În rest pentru aceste servicii acestui director de la Piete i se permite să ciupeasca si el câte ceva.
Raspunde

Realitatea

Acum 6 ani

Jigodia Birt a angajat la Piete fosti fotbalisti, bineinteles toti agamati; acolo prostia-i la ea acasa...
Raspunde

Drăghiță

Acum 6 ani

Plătește cotizația la AJVPS și după aceea exclude oameni domnule Birt
Raspunde

Dar mândria unde e ?

Acum 6 ani

Mândria noastră unde este ,da doamne mândria noastră că purtam și noi o pereche de ... Și după plecarea sașilor tre sa le purtam oouule ,noi nu le mai avem pe ale noastre ,au dispărut toți ssasssi și noi continuam sa purtam numele la ooouuuale altora .... În loc de numele LOGIC romanesc FC Sibiu.Vai mama noastră daca acceptam sa ne conducă 2-3 la o populație de n ori mai numeroasă autentică romanesca.
Raspunde

konrad

Acum 6 ani

Pai ce sa faca MANA MURDARA a lui Johannis? Dragoman, Gradinaru, Niculescu (asta o crapat) si Birt...
Raspunde

Decebal Popescu

Acum 6 ani

DOAR VOINTA SIBIU
Raspunde

Silviu

Acum 6 ani

"Ne propunem cel puțin locurile unu-șase." Si cel mult?!?
Raspunde

Junior

Acum 6 ani

FELICITARI pentru performanta TEODOR, ma bucur ca SIBIUL prin munca si efortul tau are din nou echipa in LIGA2-A. CATA RAUTATE LA uni! oare de ce ? URAT.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus