Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Elevii de la Goga au câștigat concursul Prietenii Pompierilor

Elevii de la Goga au câștigat concursul Prietenii Pompierilor

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a organizat, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, în cursul zilei de vineri, 12 mai, etapa judeţeană a concursului „Prietenii Pompierilor”.

concurs elevi prietenii pompierilor (3)

La acest concurs destinat elevilor de gimnaziu au participat șase echipaje de fete de la Colegiul Național „O. Goga”, Școala Gimnazială nr. 21 Sibiu, Școala Gimnazială Boița, Școala Gimnazială Avrig, Școala Gimnazială Veștem și Școala Gimnazială Șelimbăr şi opt echipaje de băieţi de la Colegiul Național „O. Goga”, Liceul Teoretic Dumbrăveni și Școlile Gimnaziale nr. 21, nr. 13 Sibiu, Boița, Avrig, Veștem și Șelimbăr.

Echipajele formate fiecare din câte 10 membri au avut de parcurs trei probe, o probă teoretică şi două probe practice - „Pista de îndemânare cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole”.

concurs elevi prietenii pompierilor (1)

"Având un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor, aceste concursuri se organizează în fiecare an, în luna mai, în scopul formării, la elevi, a spiritului de solidaritate şi implicării acestora, individual sau în echipă, în acţiunile de prevenire şi intervenţie în situaţii de urgenţă," spune  Slt. Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

concurs elevi prietenii pompierilor (6)

În urma clasamentului general, atât echipajul de fete, cât și cel de băieți, de la Colegiul Național „O. Goga” s-a situat pe locul I. Locul al doilea a fost ocupat de către echipajele de băieți și fete de la Școala Gimnazială nr. 21 Sibiu, iar locul al treilea a fost ocupat de către echipajul de băieți de la Școala Gimnazială Avrig și de către echipajul de fete de către Școala Gimnazială Boița. Toate echipele participante la acest concurs au fost recompensate cu diplome, iar primele trei locuri cu diplome și cupe.

foto ISU Sibiu

concurs elevi prietenii pompierilor (5) concurs elevi prietenii pompierilor (4)

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus