Sâmbătă,
08.05.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Control oftalmologic la PSD

Control oftalmologic la PSD

Sibienii vor beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite şi îşi vor putea măsura tensiunea, tot gratuit, în cadrul unor acţiuni organizate de către Lent Optik, anunță PSD Sibiu într-un comunicat de presă. Acțiunea se va desfășura în municipiile Mediaș și Sibiu.

În Sibiu, consultaţiile gratuite se vor desfăşura începând de astăzi, 15 mai şi până joia viitoare, 25 mai, la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, strada Samuel von Brukenthal nr. 2-4, zilnic între orele 9.30-16.30, iar sâmbătă între orele 9.30 – 14.00.

În Mediaş, consultaţiile se vor desfăşura la sediul Organizaţiei Municipale a PSD Mediaş, strada Regele Ferdinand nr. 28, începând de astăzi, 15 mai şi până sâmbătă, 20 mai, între orele 9.30-16.30, iar sâmbătă între orele 9.30 – 14.00.

Sunt aşteptaţi la consultaţii cetăţeni de toate vârstele, de la 5 la peste 80 de ani. “Scopul acestor acţiuni este de a veni înspijinul cetăţenilor care, de multe ori, nu îşi permit să meargă la o consultaţie pentru a-şi verifica vederea, ori starea de sănătate. Aici au posibilitatea să facă acest lucru absolut gratuit, iar apoi le vom recomanda, dacă este cazul, ochelarii de care au nevoie. Ştim că în general pensionarii nu se încumetă să meargă la astfel de consultaţii la cabinete specializate, din cauza costurilor, în ciuda faptului că tocmai această categorie socială prezintă cel mai frecvent afecţiuni de vedere şi probleme cu tensiunea”, explică Ioana Toma, tehnician optometrist, reprezentant Lent Optik.

Pe viitor organizatorii îşi propun să desfăşoare campanii de consultaţii gratuite şi la sediile PSD din Cisnădie, Agnita, Dumbrăveni şi Avrig.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Radu

Acum 3 ani

Felicitari cel putin pentru pensionarii care au beneficiat de controlul gratuit
Raspunde

spitalul de psihiatrie

Acum 3 ani

Asteptam si oferta de control psihiatric...
Raspunde

Odin

Acum 3 ani

Se mai cizelelaza si ei: nu mai sar cu ulei/faina si galeti/pixuri.☺
Raspunde

...

Acum 3 ani

trebuie sa mergem toti la control oftalmologic. poate gasim o explicatie la faptul ca nu vedem cresterea economica.
Raspunde

spitalul de psihiatrie

Acum 3 ani

Si la unul psihiatric ca sa o vedem....mai vorbim peste 6 luni pe datele finale si revizuite, ok?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus