Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Imposibilul devine posibil de Ziua Copilului, la Teatrul Gong

Imposibilul devine posibil de Ziua Copilului, la Teatrul Gong

1 iunie nu este doar o simplă zi în care sărbătorim Ziua Internațională a Copilului. 1 iunie este despre magia pe care o aduce un copil în viața părinților. Pentru a marca acest moment, copiii și totodată părinții lor sunt invitați la Teatrul Gong, unde pe scenă va urca unul dintre cei mai îndrăgiți magicieni din țară, Gozefini. Spectacolul va avea loc joi, 1 iunie, de la orele 16:00 și 18:00.

Unul dintre cei mai îndrăgiți magicieni din România se întoarce pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu cu un program ce include numere amuzante și interactive cu iepuri în joben, porumbei albi, precum și bile ce zboară prin aer. „Gozefini Magic Show” este un spectacol în care spectatorii devin parte integrantă din poveste și descoperă o parte din tainele numerelor de magie. Cei mici vor descoperi că adevăratele cuvinte magice sunt salutul respectuos și de mulțumire. Spectacolul cuprinde, de asemenea, apariții și dispariții de obiecte, numere de mentalism, dar și iluzii sau numere de levitație.

„Scena unui teatru este de cele mai multe ori un loc al miracolului. Am ales să aducem acest spectacol la Sibiu pentru a marca ziua de 1 iunie ca una magică, plină de bucurie, în care imposibilul devine posibil”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Reprezentația de la ora 16:00 va avea loc în regim de spectacol organizat, cu circuit închis, pentru copiii din centrele de plasament din oraș.

Accesul publicului la spectacolul de la ora 18:00 se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00, în Librăriile Humanitas sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus