Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Inspectorii OPC au găsit la vânzare, în Constanța, pui expirat de șase ani

20 Mai 2017 19:21

Inspectorii OPC au găsit la vânzare, în Constanța, pui expirat de șase ani

Zeci de kilograme de produse expirate, unele din anul 2011, au fost descoperite de comisarii OPC Constanţa în urma unui control efectuat la un magazin mixt din localitatea Băneasa, judeţul Constanţa, fiind aplicată o amendă de 7.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor OPC, în urma controlului au fost descoperite peste 70 de kilograme de produse expirate, unele chiar şi de şase ani, cum a fost cazul unor pui care fuseseră congelaţi în anul 2010 şi aveau termen de valabilitate până în anul 2011.

„Înţeleg prevenţia, înţeleg condiţia materială şi socială a oamenilor la care ajungem, dar nu înţeleg nesimţirea”, a declarat directorul CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, citat de Mediafax.
Produsele expirate au fost retrase şi urmează să fie distruse, iar reprezentanţii magazinului au fost amendaţi cu 7.500 de lei pentru mâncarea expirată, plus o altă sancţiune de 1.000 de lei, pentru etichetarea produselor.

Sursa foto

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

....

Acum 3 ani

Puii aceia se ... reincarnasera...
Raspunde

...

Acum 3 ani

deci in ultimii 6 ani controalele au fost degeaba?
Raspunde

Marile hypermarketuri

Acum 3 ani

Parca ar fi descoperire , zi de zi de găsesc alimente și produse expirate de luni de zile în Karefour etc in general marile hypermarketuri... le atragi atenția și ei își continuă politică de infiltrare de produse expirate ...profitul e profit ...multe chimicale și zero calitate ,micii întreprinzători i-au terminat pe toti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus