Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

Ce restricții de trafic vor fi și ce străzi se închid sâmbătă pentru Maraton

Ce restricții de trafic vor fi și ce străzi se închid sâmbătă pentru Maraton

Peste două zile, Sibiul se pune în mișcare. Sute de alergători se vor alinia la lini a de start și alți câțiva mii de oameni vor susține una sau mai multe din cele 21 de cauze înscrise la Maratonul Internațional de la Sibiu. Cum orașul va fi împânzit de oameni, în 27 mai vor exista și câteva restricții de trafic pe DJ 106 A Sibiu-Rășinri, DJ 106 D Rășinari – ieșire Poplaca spre Sibiu și DJ 106 R Poplaca – Sibiu.

Mai jos vă prezentăm zonele și orele în care sunt restricții de trafic:

Sibiu

1. Zona Mitropoliei — Odobescu, în intervalul orar 08:35 — 09:30 Străzi închise: — Str. Mitropoliei; — Str. Odobescu; — Str. Konrad Hass; — Str. Centumvirilor. Dat fiind numărul mare de alergători care vor trece pe traseu, apelăm la înțelegerea locatarilor cu rugămintea să ne sprijine și să elibereze parcările din: Str. Mitropoliei, Poștei, Centumvirilor și Odobescu.

2. Zona 9 mai — Pompiliu Onofrei — Gh Lazăr — Cetății, în intervalul orar 08:35 — 10:10

Străzi închise: — Str. 9 mai; — Str. Ocnei, între P-ța Mică și intersecția cu Faurului; — Str. Târgului; — Str. Movilei, cu rugămintea să ne sprijine și să se elibereze parcările din partea de jos a străzii; — Str. Felinarului; — Str. Azilului; — Str. Gh. Magheru— Str. Filarmonicii; — Str. Pompiliu Onofrei; — Str. Sofocle; — Str. șelarilor; — Str. Bărbierilor; — Str. Manejului; — Str. Gh. Lazăr; — Str. Arhivelor; — Str. Timotei Popovici; — Str. Tipografilor; — Str. Alexandru Xenopol; — Str. Cetății; Str. Tribunei va fi închisă în intervalul orar 08:55 — 14:45.

3. Zona B-dul Victoriei, în intervalul orar 09:00 — 14:40

Străzi închise: — B-dul Victoriei, între străzile Măcelariu și Rennes, va avea banda 1 ocupată cu garduri, în intervalul orar 09:00 — 14.30; — Pe străzile Măcelariu, Justiției și Rennes vor exista restricții de circulație.

4. Zona Valea Aurie, în intervalul orar 09:10 — 14:10

Străzi închise: — Str. Valea Aurie; — Pe strada Ludoș vor exista restricții de circulație.

5. Pista de biciclete, în intervalul orar 09:05 — 14:30

— Pista de biciclete va fi închisă pentru circulația bicicliștilor între intrarea în parcul Sub Arini și Rășinari.

DJ 106 A Sibiu — Rășinari, în intervalul orar 09:50 — 12:30

— Circulația va fi restricționată de la finalul pistei de biciclete, Rășinari, comuna Rășinari, intersecția cu DJ 106 D; — Alergătorii vor beneficia de un culoar de alergare securizat cu marcaj auto, garduri și conuri; — În interiorul comunei Rășinari se vor crea sensuri unice pentru circulația autoturismelor spre Păltiniș pe partea din dreapta (pe jos), dinspre Păltiniș pe partea din stânga (pe sus).

— Circulația va fi restricționată pe toată lungimea traseului — Alergătorii vor beneficia de un culoar de alergare securizat cu marcaj auto, garduri și conuri.

DJ 106 R Poplaca — Sibiu, în intervalul orar 10:30 — 14:00 circulația va fi închisă

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

VL-69-BMW

Acum 7 ani

marsul saracilor
Raspunde

Viorel M

Acum 7 ani

@VL-69-BMW Ști care este diferența între a fi un troll și a fi imbecil? Nu? Ști de ce? De aia, pentru că tu sigur nu ești troll!
Raspunde

sinergistina

Acum 7 ani

Acest VL-69-BMV e de fapt poplacean de-a nost care face pe nebunu. Are un Trabant ( acum e o raritate, valoreaza cat un BMV )
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus