Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cupa Panalim la tenis începe sâmbătă la Cisnădie

Cupa Panalim la tenis începe sâmbătă la Cisnădie

Peste 80 de copii din întreaga ţară vor participa, în perioada 27-30 mai, la Cisnădie, la cea de-a III-a ediţie a „Cupei Panalim” la tenis de câmp, competiţie care se va desfăşura pe terenurile bazei sportive cu acelaşi nume.

Dacă anul trecut „Cupa Panalim” a aliniat la start doar echipe de dublu, în 2017, turneul aflat sub egida Federaţiei Române de Tenis va fi dedicat exclusiv probelor de simplu. Terenurile de tenis ale Bazei Sportive Panalim vor găzdui, începând de sâmbătă, meciuri pe opt tablouri principale de concurs, la categoriile de vârstă 10, 12, 14 şi 16 ani, băieţi şi fete.

Câştigătorii turneului vor fi recompensaţi cu puncte în clasamentul naţional al Federaţiei Române de Tenis, diplome, cupe şi premii în valoare totală de 10.000 de lei. De asemenea, în prima zi de concurs, va fi organizată o masă pentru toţi participanţii.

Cu ocazia ediţiei din acest an a „Cupei Panalim”, organizatorii au pregătit şi o surpriză pentru jucătorii înscrişi pe tablourile principale ale competiţiei, şi anume decernarea a două premii speciale. Primul dintre ele este Trofeul „Fairplay” care va fi acordat sportivului cu cel mai frumos şi nobil comportament pe terenul de tenis, iar al doilea este „Premiul pentru cel mai tehnic jucător”, care îl va recompensa pe tenismenul care va reuşi să realizeze cele mai spectaculoase execuţii tehnice pe întreaga durată a competiţiei.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus