Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Neagu: Orban are misiunea de a moderniza partidul post-fuziune

Neagu: Orban are misiunea de a moderniza partidul post-fuziune

24 mai e ziua aniversară a PNL, iar 25 mai este ziua de naștere a candidatului la șefia partidului Ludovic Orban. Deputatul liberal Nicolae Neagu îi transmite acestuia că are ”onoranta misiune” de a  ”moderniza partidul post-fuziune, de a continua dezvoltarea României, în folosul cetățeniilor”. ”Ziua de 24 mai marchează cea de-a 142-a aniversare a Partidului Național Liberal. Începând cu 1875, liberalii, în frunte cu Ion C. Brătianu au condus România pe drumul modernizării, acționând sub principiul „Prin noi înșine!”. Misiunea PNL-ului a fost, încă de la început, aceea de a asigura egalitatea de șanse, libertatea individuală, democrația și statul de drept și o economie puternică bazată pe piața liberă, proprietate privată și competitivitate. Astăzi, PNL susține și pledează pentru același set de norme, valori și principii liberale care au contribiut în mod semnificativ la status quo-ul și statutul României. În contextul viitoului Congres PNL, din 17 iunie, Ludovic Orban și-a depus moțiunea de candidatură pentru șefia partidului, intitulată „Forța Dreptei”, susținând întărirea valorilor și principiilor liberale care vor ajuta la recâștigarea încrederii electoratului român. Fiind o personalitate care susține răspicat democrația și libertatea, Ludovic Orban își propune să ofere românilor acel PNL de care aceștia au nevoie”, susține Nicolae Neagu într-un comunicat de presă.

În plus, Neagu îi transmite lui Orban că va avea datoria de a ”relansa ideile liberale în rândul alegătorilor”. ”În acest sens, îmi exprim susținerea domnului Ludovic Orban la șefia PNL, urându-i în primul rând „La mulți ani!”, întrucât își aniversează împlinirea a 54 de ani, astăzi într-o zi sfântă, cu mare semnificație pentru ortodocși, Înălțarea Domnului. De asemenea, țin să îi transmit că are o misiune onorantă, aceea de a moderniza partidul post-fuziune, de a continua dezvoltarea României, în folosul cetățeniilor, dar și de a relansa ideile liberale în rândul alegătorilor”, afirmă deputatul liberal.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Gigi

Acum 6 ani

Cum naiba poti moderniza partidul cu unul ca Neagu. Va duceti pe apa sambetei ( daca tot vorbesti de zi sfanta) cu oameni ca voi...ajungeti un al doilea partid taranesc (crestin ...ca democrat nu mai aveti cum...)
Raspunde

ss

Acum 6 ani

Cum ar putea cineva cu o mentalitate de comunist si uns cu toate alifiile combinațiilor mioritice sa aducă ceva nou?
Raspunde

Sibian

Acum 6 ani

Ce bine ati ales poza!!!!I Doi tovarasi de pahar vor sa relanseze..... partidul la apa. Se pare ca Orban ii teava...
Raspunde

azr - 1918

Acum 6 ani

Imaginea spune totul .Ţinuta ,privirea ,atitudinea ...Comparaţi cu alte timpuri !
Raspunde

ioan

Acum 6 ani

Ce bine stau hainele pe domniile lor, mai ales pe Neagu. Asa va sta si politica lor pentru populatie.
Raspunde

rappaport comissiona_prepurgel

Acum 6 ani

e nevoie de post-fuziune, pana cum a fost prost-fuziune ( ! )
Raspunde

sinergistina

Acum 6 ani

10 kilometri pe ora ? deci ,cu viteza celui mai modern compresor cu aburi !!!
Raspunde

emma-noelle

Acum 6 ani

Buna! Nenea, luati pe plop de langa Ludovic!...
Raspunde

Biliboc

Acum 6 ani

Neagu...o catastrofa de om, un caracter jegos. Cu acest individ PNL-ul, din pacate, nu are nici o sansa; poate ar trebui sa urmeze exemplul PSD Sibiu, cu oaameni noi, tineri, nemanjiti.
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Neagu e rușinea clasei politice sibiene
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

In locul lui as lasa deoparte orice afirmație in presa pt ca ai aduce din partea cititorilor doar cuvintele de rigoare care si le merita din plin .TICALOS si Alcoolist corupt ce esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus