Miercuri,
21.02.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

wenglor face angajări. Pe lângă salariu compania oferă numeroase beneficii

wenglor face angajări. Pe lângă salariu compania oferă numeroase beneficii

Compania wenglor, originară din Tettnang, Germania, și cu activitate în Sibiu din anul 2001, scoate spre ocupare zeci de locuri de muncă.

wenglor este una dintre primele firme cu capital german din Sibiu, producătoare de senzori şi echipamente de înaltă tehnologie cu departamente de producție, proiectare și desfacere.

În acest moment wenglor angajează pentru departamentul de producție montatori aparataj electric.

Conform anunțului postat pe turnulsfatului.ro/locuridemunca, viitorii angajați trebuie să aibă studii medii și pe lângă salariu se vor putea bucura de numeroase reduceri la consultații medicale, acces la SPA, masaj etc.

Cei interesați pot trimite CV-urile la adresa: wenglor electronic innovation lito SCS, Terezian, Str. Căprioarelor nr. 4, 550089, Sibiu. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0269/207700 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) în acest moment județul Sibiu este pe locul trei în țară la numărul de joburi vacante.

Situația locurilor de muncă vacante, în fiecare județ: București — 4.894, Prahova — 2.437, Sibiu — 1.632, Arad — 1.624, Timiș — 1.177.

www.turnulsfatului.ro/locuridemunca este cea mai mare platformă online de locuri de muncă din Sibiu. Aici găsești sute de joburi actualizate în fiecare zi, dedicate pieței forței de muncă din Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ella Manu

Acum 6 ani

Ăștia, Wenglor ca toti cei de teapa lor, oferă in afara de "....pe langa" si decat numai "alte bonusuri si avantaje"....Hai, basti mah!
Raspunde

Stefan Madalina

Acum 6 ani

Buna Ziua.Firma dumneavoastra are transport in orasul Cisnadie?
Raspunde

Canciu

Acum 6 ani

Buna ziua,firma dumneavoastra asigura transport din Sura mare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus