Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Traficul pe Aeroportul Sibiu a crescut cu peste 60% în primele trei luni ale anului 2017

26 Mai 2017 15:59

Traficul pe Aeroportul Sibiu a crescut cu peste 60% în primele trei luni ale anului 2017

Aeroportul Internațional Sibiu înregistrează o creștere a traficului de pasageri de 61% în primul trimestru al anului 2017.

Astfel, în lunile ianuarie, februarie, martie, respectiv aprilie ale anului 2017 au fost înregistrați un număr total de 137.612 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate, cu o creștere de 61% față de aceleași luni ale anului 2016, când au fost înregistrați un număr total de 85.453 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate.

”Trendul ascendent a debutat încă de la începutul anului și s-a menținut până sfârșitul lunii aprilie. Astfel, în luna ianuarie creșterea înregistrată a fost de 73%, în februarie 59%, în martie 58%, respectiv în aprilie 56% față de aceleași perioade ale anului 2016”, se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea AIS.
În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu conectează direct Sibiul cu orașe din Spania – Madrid, Italia – Milano, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra și în sezonul de vară cu Turcia – Antalya, cursă charter.

În topul destinațiilor care au atras cei mai mulți pasageri din regiune, în intervalul ianuarie – aprilie 2017, se află München, Londra și Stuttgart.

”Dezvoltarea aeroportului din Sibiu, a fost și este cu certitudine una constantă și firească, având în vedere potențialul de trafic al zonei și al regiunii. Apreciem că această evoluție pozitivă a aeroportului sibian se va menține și pe parcursul anului 2017”, mai spun reprezentanții AIS.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

foamea

Acum 3 ani

Era vorba sa faca inca o licitatie pentru noi curse la inceputul anului. Asa scria anul trecut la gazeta. Ce se mai aude???
Raspunde

Vasluianu din Brasov

Acum 3 ani

Degeaba va laudati, tot aeroportul din Brasov are mai multi pasageri, nu o sa ne ajungeti niciodata!!
Raspunde

zatara

Acum 3 ani

acolo is multe cure internationale brasov moldova...
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

daca nu era wizz nu scriati nimic! da alte curse nu se poate sau nu e voie de la stapinire? nu vreau sa dau destinatii da uitati-va la aia din cluj cu 20 de curse pe zi,la timisoara,craiova si TIRGU MURES tanti cimpan merge cu trasura trasa de cai turcani probabil
Raspunde

(-)

Acum 3 ani

Te pomeni c-or fi fost oltenii plecați in Ober, dupe Mertane si Beamveuri la second-hand...
Raspunde

Sebastian

Acum 3 ani

Eu cu asa cifre nu m-as prea lauda, e cam rusinos palmaresul... :) Un aeroport incepe sa fie interesant de la 2,5 milioane de pasageri pe an. Prefer o crestere de 1% dintr-o cifra de 2 milioane de pasageri, decat 60% din 140 000. Rusinos! De cate ori citesc informatii de genul, ma felicit ca am plecat din Romania. Ma intristez ca schimbarea nu se intrevede, dar ma bucur ca nu sunt partas la asa ceva. Domnilor din conducerea aeroportului Sibiu, va felicit, faceti un management de exceptie. Cred ca v-ati felicitat si intre voi pentru rezultatele extraordinare. Acum e momentul sa cereti mariri salariale, ca na... ati adus rezulatate. Cred ca cifrele demne de lauda, trebuie publicate si in ziare mai centrale sau chiar cu tiraj la nivel european. Trebuie sa afle toata lumea ce remarcabili sunteti si ce rezultate uimitoare ati obtinut. Vai-vai!
Raspunde

cetatean

Acum 3 ani

Doar laude desarte, in rest intarzieri devenite regula.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus