Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

JYSK deschide magazin nou la Mediaș

JYSK deschide magazin nou la Mediaș

Compania daneză de mobilă şi decorațiuni interioare JYSK deschide săptămâna aceasta un magazin în Mediaş.

Inaugurarea va avea loc pe 1 iunie, compania ajungând astfel la 44 de unităţi. Noul magazin JYSK, cu o suprafaţa totală de 900 de metri pătraţi, va funcţiona în incinta centrului comercial Intercora.

„JYSK Mediaş este cel de-al cincilea magazin pe care îl inaugurăm în acest an, de-a lungul căruia ne-am propus să deschidem între 12 şi 15 unităţi noi în ţară. Până acum, 2017 a însemnat o focusare în zona de sud şi de est a României, am ajuns în Alexandria, Balş şi Vaslui şi am deschis un al doilea magazin în Craiova’’, a declarat Iraida Paiuc, marketing manager la JYSK România, citată de zf.ro.
Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

iulia

Acum 3 ani

Ooaaauu! Daca aveți curiozitatea sa parcurgeți titlturile rubricii Economie, puteți lesne sesiza, ca doar branduri "unu si unu" ne calcă...Flamanjosilor, dați navala!...
Raspunde

Konan

Acum 3 ani

La Sibiu, Kontiki isi va face mai multe sucursale!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus