Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mâine începe ”Bac-ul”

Mâine începe ”Bac-ul”

Marți este prima probă a sesiunii iunie-iulie din Bacalaureatul 2017. Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba romană - proba A, se va desfășura în zilele de 6, respectiv 7 iunie în unitățile de învățămant de nivel liceal. La examenul de bacalaureat din această sesiune s-au înscris în unitățile de învățămant din județul Sibiu un număr de 2402 absolvenți de liceu.  Dintre aceștia, sunt 2105 absolvenți din  promoția curentă, iar 297 absolvenți provin din promoțiile anterioare.

Anul trecut, la nivel național, rata de promovare înregistrată la examenul de bacalaureat a fost de 66,7% , cu 0,3 mai mare decât rata de promovare din aceaşi sesiune a anului 2015. În județul Sibiu, din cele 35 de licee care au avut absolvenţi înscrişi la bacalaureat, 13 au avut promovabilitate sub 50 la sută, iar 8 licee au avut promovabilitate peste 90 la sută. Din cele 35 de licee care au avut absolvenţi înscrişi la bacalaureat, 13 au avut promovabilitate sub 50 la sută, iar 8 licee au avut promovabilitate peste 90 la sută.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

axxy

Acum 6 ani

marti, 6 iunie, nu luni ...;)...asa-i avem prea multe zile libere si ne mai incurca socotelile...bafta liceenilor!
Raspunde

(-)

Acum 6 ani

La "comunicare orală" nu ne întrece nimeni, cu aptitudinile si "deprinderile practice" cele care concura la concretizarea vorbelor stam mai prost!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus