Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

VIDEO - Ce concerte ne așteaptă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

VIDEO - Ce concerte ne așteaptă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Una dintre cele mai cunoscute trupe invitate este ”De Staat”, o trupă olandeză de rock alternativ, ce a debutat în 2009 cu albumul „Wait for Evolution” și, la scurt timp după aceea, a fost prezentă pe toate scenele importante din Olanda și la festivaluri precum Lowlands și Pinkpop, iar la nivel internațional, la festivalurile Sziget și Glastonbury.  În 2013 au lansat albumul „I_CON”, care a primit premiul Edison, cel mai prestigios premiu în materie de muzică din Olanda.

De Staat a lansat constant videoclipuri muzicale inovative și foarte apreciate. Printre acestea, „Witch Doctor”, „Pep Talk” - un videoclip derutant, provocator și amuzant, „Sweat Shop”, „Get It Together”, „Make A Call” și multe altele. Datorită ritmului captivant și a inserțiilor electro, dar și a energiei debordante de care dă dovadă, trupa olandeză oferă, întotdeauna, concerte explozive.

Evenimentul are loc în data de 11 iunie, de la ora 22:30,  în Piața Mare.

Din Mexic, stabilită în Montreal, Quebec, Mamselle Ruiz ne încântă în Piața Mare a orașului, vineri, 16 iunie, de la ora 22:30, cu ritmuri latino-americane și de jazz. Muzica ei este influențată de propria sa combinație de culturi, de la Nord, la Sud. Mamselle a primit mai multe premii în Canada, iar Radio Canada a numit-o „revelația” genului „world music”. Carisma ei, prezența scenică și atracția ei magnetică, precum și prestația sa emoțională brută, i-au deschis calea către faimosul Cirque du Soleil, alături de care a susținut o serie de concerte.

Cu siguranță ați auzit la radio celebrul hit „Castle in the snow”, ce aparține trupei Kadebostany. Formația din Elveția, înființată în 2008, are propria sa identitate stilistică vizuală, reflectată în spectacolele live intense și în videoclipurile lor muzicale. Un imperiu auriu, înconjurat de peisaje de deșert infinit: de acolo ies la suprafață acești cuceritori maiestuoși ai muzicii pop, conduși de noi figuri suverane. Muzica inovativă, estetica fastuoasă și un spectacol live extrem de sofisticat, toate acestea contribuie la cea mai bună experință pe care iubitorii de muzică pop – și nu numai – o vor avea în ultima zi de festival, 18 iunie, de la ora 22:15, în Piața Mare.

Accesul publicului la evenimentele de stradă programate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este gratuit.

Pentru spectacolele de interior, accesul se face pe baza tichetelor emise la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17, în intervalul orar 9:00 – 20:00, până în data de18 iunie. Bilete pot fi achiziționate și online, prin portalul www.eventim.ro, sau din reţeaua naţională a magazinelor Germanos, Orange şi Vodafone, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Programul de spectacole al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu poate face obiectul unor modificări, iar varianta actualizată a acestuia va fi disponibilă în timp util pe www.sibfest.ro.  Pentru orice informaţii sau neclarităţi, vă rugăm să vă adresaţi pe e-mail la [email protected].

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dumitru

Acum 6 ani

O adunatura de "non name" specific lui Chiriac
Raspunde

Monteverdi

Acum 6 ani

Kadebostany...corect este Cad bostanii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus