Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cod galben de ploi și furtuni

Cod galben de ploi și furtuni

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată care intră în vigoare miercuri de la ora 18 şi este valabilă până joi la ora 23

În acest interval, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în cea mai mare parte a ţării şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Potrivit ANM, în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20 - 30 de litri pe metrul pătrat şi pe spaţii restrânse 50 - 70 de litri pe metrul pătrat. Astfel de fenomene vor fi şi în după-amiaza zilei de miercuri, 7 iunie, dar pe spaţii mai restrânse, iar în cursul zilei de joi, 8 iunie, se vor semnala şi în partea de sud-est a ţării.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 6 ani

Doamne, de-ar ploua cu "cârnațz" sa vezi cum stau toate rapandulele cu gura cascată !...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus