Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

VIDEO – Motociclete cu 50km/h deasupra Pieței Mari. Spectacol în deschiderea FITS

VIDEO – Motociclete cu 50km/h deasupra Pieței Mari. Spectacol în deschiderea FITS

Astăzi începe cea de-a 24-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, eveniment ce aduce la Sibiu, printre multe altele, câteva dintre cele mai spectaculoase companii de evenimente în aer liber.

Cine a trecut în ultimele zile prin Piața Mare a putut observa deja o impresionantă desfășurare de forțe, în pregătirea spectacolului de stradă ce va marca deschiderea festivalului.

Compania de acrobații pe sârmă la înălțime, Geschwister Weisheit, prezintă la Sibiu cel mai important spectacol european de acrobații pe sârmă la înălțime - echipa este formată din 13 acrobați din trei generații diferite, care folosesc balansiere și frânghii. Compania a fost premiată la cea de-a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Circ de la Monte Carlo.

Spectacolul este împărțit în mai multe părți ce pot fi prezentate separat, una dintre cele mai atractive pentru public fiind aceea în care trei motociclete rulează cu o viteză de până la 70 de km/h, pe niște cabluri suspendate la înălțime.

Vedeți mai jos un clip care ilustrează conceptul spectacolului:

Spectacolul va avea loc în această seară, de la ora  ora 22:15, în Piața Mare. Mai multe detalii despre trupă puteți citi aici.

„Spectacolele de stradă sunt forța acestui festival, iar calitatea lor a crescut de la an la an. Pentru ca sibienii și cei care vin în Sibiu special pentru festival să se poată bucura de calitate și diversitate în artele spectacolului, Piața Mare, Pietonala Bălcescu, Piața Mică și alte spații în aer liber primesc cele mai importante companii în artele spectacolului de stradă care dau farmecul, emoția și marea așteptare pe care Festivalul le aduce an de an”, spune Constantin Chiriac, Președintele FITS.
Programul complet al zilei de astăzi la FITS îl puteți vedea aici.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Bogdan

Acum 6 ani

atentie! sa nu le taie vreun sofer calea. "nu l-am vazut, dom'le"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus